GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Cum l-a surprins Jose Mourinho pe Ion Crăciunescu la ultima vizită în România: „Ce i-a cerut lui Giovanni mi s-a părut senzațional!”

Articol de GSP - Publicat marti, 03 decembrie 2019 11:18

Invitat în această dimineață la emisiunea GSP Live, fostul arbitru Ion Crăciunescu (69 de ani) a povestit un episod petrecut în compania legendarului Jose Mourinho (56 de ani), actualul antrenor al celor de la Tottenham.

Vizitele lui Mourinho în România, realizate prin intermediul impresarului Ioan Becali, l-au adus pe Crăciunescu la aceeași masă cu reputatul tehnician portughez. La GSP Live, fostul „fluieraș” a făcut o serie de dezvăluiri despre personalitatea ascunsă a lui Mourinho. 

„E un tip care chiar iubește România. E un om de viață, cu care poți să stai să bei un pahar de vin. E un tip elegant, un bărbat frumos. Este una dintre cele mai mari personalități pe care le-am cunoscut. 

Imaginea pe care o afișează el la meciuri reprezintă un contrast puternic cu modul în care e el în viața de zi cu zi. E glumeț, spontan, am o părere formidabilă despre el. 

Când a venit la un moment dat în România, i-a cerut lui Giovanni Becali să mă aducă și pe mine la masă, a vrut să mă vadă. Mi s-a părut ceva senzațional. Mi-a spus, glumind, că atunci când era la Manchester și-ar fi dorit să mă aibă pe bancă”, a povestit Ion Crăciunescu, la emisiunea GSP Live.

Vezi și: 

GSP LIVE // VIDEO Ion Crăciunescu atacă FRF: „Câtă nesimțire! Știți ce au făcut unii invitați când au auzit că Hagi n-a fost chemat?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
paul.o.53
paul.o.53  •  04 Decembrie 2019, 00:22

Eu acum nu stiu daca dintr-o mica gluma Craciunescu sau reporterul insetat al GSP scoate un balaur ( articol). La o masa de protocol se fac zeci de glume , unele tzintite altele nevinovate si trebuie sa ai discernamantul sa le descifrezi; daca nu , ai parte de o bomba ca cea de fatza ! Despre iubirea lui Mourinho pentru Romania ? El e un diplomat care ar spune acelasi lucru ( sarcastic) si despre Usbekistan etc.

vishnu
vishnu  •  03 Decembrie 2019, 16:44

Nu pe banca l-ar fi dorit, ci pe teren sa arbitreze :)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează