DIVERSE  ·  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Goian nu are milă de jucătorii lui FCSB: "Ce presiune e acum?" » Dezvăluiri despre vizitele lui Gigi Becali

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 10 decembrie 2018 14:03

Azi, în cadrul emisiunii GSP LIVE, fostul stelist Dorin Goian, 37 de ani, dublu campion cu FCSB, a vorbit despre presiunea la care sunt supuși jucătorii ca urmare a declarațiilor acide ale lui Gigi Becali, finanțatorul echipei. 

"Domnul Gigi vorbea și atunci, nu e vorba că s-a schimbat ceva. E mai vocal acum pentru că rezultatele nu mai sunt la fel de bune ca înainte. Câștigam campionate, jucam în Champions League, banii veneau.

Știam că trebuie să vină în vestiar, mai ales în momentele grele, dar nu ne mai afecta atât de mult. Ne certa în vestiar, dar după un sfert de oră era o caterincă aparte. Ne certa, dar nu se supăra nimeni când asta se întâmpla în vestiar. Ne spunea în față «Tu ești pușcărie, tu ești cadavru, tu nu poți să stai în ghete», dar era altfel când ne-o spunea în vestiar.

Ești afectat atunci când tu pierzi un joc, iar un prieten te sună și îți spune prin telefon ce a spus Gigi despre tine. Este supărător să auzi asta. Pe moment, ai o stare de supărare și nervozitate", a spus Dorin Goian, la GSP LIVE.

Ulterior, Goian i-a certat pe actualii jucători de la FCSB:

"Ce presiune are Steaua acum? Să nu comparăm timpurile de acum cu ce era înainte. Nu are Steaua niciun fel de presiune. Înainte, când nu câștigam un meci important, veneau 1.000 de suporteri peste tine la cantonament și aruncau cu pietre în geam.

Să vadă jucătorii de acum presiune când veneau 400 de băieți «dornici de sală» . Asta este presiune! Nu e niciun fel de presiune acum la Steaua!",a mai spus Dorin Goian, la la emisiunea moderată de Costin Ștucan.

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Mai ceva decât Chuck Norris! Cum a ajuns Dorin Goian vedetă în Scoția: "O girafă este un cal căruia Goian i-a dat un upercut" :)GRECIA ÎNCHIDE FRONTIERELE. Singura frontieră care nu este închisă noaptea.
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
Campionatul Mondial de Snooker
Eurosport
22:00 Optimi UCL
Manchester City - Real Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Juventus - Lyon
Juventus - Lyon
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1