GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Juventus Torino își deschide academie de fotbal în România » Detalii importante: „Italienii pun la dispoziție numele, dar nu investesc nimic”

Academiile celor de la Juventus își deschid porțile peste tot prin lume
Academiile celor de la Juventus își deschid porțile peste tot prin lume

Articol de GSP - Publicat luni, 08 aprilie 2019 12:15

Luigino Pellegrini, fostul impresar al mareului fotbalist italian Roberto Baggio, a vorbit astăzi, la emisiunea GSP Live, despre inaugurarea Academiei Juventus Torino din România, care va avea loc în această vară. 

VIDEO cu detalii despre inaugurarea Academiei Juventus în România:

 

„Academia Juventus se va deschide în iulie, în Sectorul 1. Anvergura va fi mare: vor fi 400 de copii, care vor fi urmăriți de antrenori italieni și români. Se va face pe modelul Juventus, care cred că e cea mai bună din lume. Juventus doar pune numele la dispoziție, dar nu investește nimic”, a mărturisit Pellegrini. 

Ulterior, italianul stabilit în România a oferit drept exemplu Academia construită de Gheorghe Hagi la Ovidiu, dorind să sublinieze că răbdarea e cheia ce aduce stabilitate într-un proiect juvenil. 

„Domnul Hagi a înțeles problemele din România. Trebuie să investești, să ai răbdare, să știi cum să crești copii. Nu poți deschide azi Academia, iar mâine să ai bani”, a declarat italianul, la GSP Live

Vezi și: VIDEO 5 povești de marcă din cariera legendarului Roberto Baggio, dezvăluite în studioul GSP Live: de la conflictele cu Lippi și Sacchi, până la un caz incredibil de șantaj: „Altfel nu juca la Mondial”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează