DIVERSE  ·  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO S-a dezlănțuit după incidentul tulburător din Liga Elitelor: "Acești huligani ar trebui excluși pe viață din sport!"

Robert Popescu are un hematom vizibil în urma loviturii încasate
Robert Popescu are un hematom vizibil în urma loviturii încasate

Articol de GSP - Publicat joi, 18 octombrie 2018 12:21

Emisiunea GSP LIVE l-a avut azi invitat pe Robert Popescu, un junior de 15 ani de la Clinceni, lovit cu bestialitate de un adversar în timpul partidei Clinceni - Chiajna din Liga Elitelor. 

Contactat telefonic în timpul emisiunii, Tudorel Baciu, antrenorul juniorului agresat, a condamnat în termeni duri modul brutal în care jucătorul său a fost lovit de Florin Nuțescu, junior la Concordia Chiajna. 

"Am înțeles că acel copil e un jucător problemă, îl cheamă Florin Nuțescu, a fost propus să fie dat afară. Acel copil a avut altercații și cu colegii lui. E ceva ieșit din limitele acestui sport pe care noi îl considerăm sportul rege.  

Arbitrul a scris în raport că a fost lovit cu pumnul. Ar putea rezulta doar o suspendare de 3 meciuri și o amendă. Acești huligani ar trebui excluși din viața sportivă. Nu am mai văzut așa ceva. Să lovești un copil cu atâta răutate mi se pare ceva ieșit din comun", a spus antrenorul juniorului agresat, la GSP LIVE

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Mărturiile șocante ale juniorului desfigurat pe teren: "S-a întors după mine și m-a lovit cu pumnul. Auzeam doar țipete"Detalii cutremărătoare despre românca eliberată după 11 ani de sclavie în Spania. Greșeala făcută de proxeneți, așa au fost prinși
Libertatea
Comentarii (5)
alex_777  •  18 Octombrie 2018, 21:21

...propun sa se apuce de full-contact, acolo se loveste cu pumnul insa si adversarul face acelasi lucru, nu la fotbal unde trebuie sa iti respecti adversarul atunci cand este mai bun, insa eu ca parinte l-as indruma catre alt sport, insa educatia la noi o stim, decat sa planga mama mai bine plange masa, uite asa nu vom evolua!

traian_v  •  18 Octombrie 2018, 14:45

Bun, imi pare rau sa aud de acest caz, dar se intampla peste tot. Arbitrul a scris ce era in competenta lui (presupun ca l-a eliminat in acel joc pe jucatorul vinovat)

adriann_  •  18 Octombrie 2018, 14:13

O MARE parte din vina o au antrenorii care tolereaza in lot (din diverse motive) copii cu evidente probleme comportamentale. In momentul in care vezi ca la un ANTRENAMENT un copil isi loveste in plin cu pumnul in figura colegul care l-a calcat din greseala, iar tu nu iei imediat masura excluderii (macar temporare, la prima abatere) din lot, inseamna ca esti complice la orice agresiune ulterioara.

Vezi toate comentariile (5 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
Program TV complet

Liga 1