Comentarii (5)
alex_777  •  18 Octombrie 2018, 21:21

...propun sa se apuce de full-contact, acolo se loveste cu pumnul insa si adversarul face acelasi lucru, nu la fotbal unde trebuie sa iti respecti adversarul atunci cand este mai bun, insa eu ca parinte l-as indruma catre alt sport, insa educatia la noi o stim, decat sa planga mama mai bine plange masa, uite asa nu vom evolua!

traian_v  •  18 Octombrie 2018, 14:45

Bun, imi pare rau sa aud de acest caz, dar se intampla peste tot. Arbitrul a scris ce era in competenta lui (presupun ca l-a eliminat in acel joc pe jucatorul vinovat)

adriann_  •  18 Octombrie 2018, 14:13

O MARE parte din vina o au antrenorii care tolereaza in lot (din diverse motive) copii cu evidente probleme comportamentale. In momentul in care vezi ca la un ANTRENAMENT un copil isi loveste in plin cu pumnul in figura colegul care l-a calcat din greseala, iar tu nu iei imediat masura excluderii (macar temporare, la prima abatere) din lot, inseamna ca esti complice la orice agresiune ulterioara.

vladutz13  •  18 Octombrie 2018, 14:10

Eu nu sunt de acord. Sunt copii, au 15 ani. Bineinteles ca trebuie pedepsit, dar scos definitiv din viata sportiva??? Nu sunt pedepsiti asa la prima abatere nici aia prinsi dopati. A luat Dragnea cu suspendare pt frauda electorala, dar la FRF se gandesc sa fie mai duri? Probabil ar trebui o suspendare de un an. Asta dpdv sportiv, dpdv penal e alta discutie...

bogdared9  •  18 Octombrie 2018, 14:03

partea nasola e ca era si minor si nu a putut nimeni sa il puna un pic la punct sa vada cum e si invers.. Dar in mod cert ar trebui exclus cel putin 2 ani..sa se apuce de UFC sau ce stie el mai bine..

Comentează