GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Ștefan Grigorie și-a ales în direct "11-le" ideal » Amintiri savuroase cu unul dintre jucători: "M-a alergat pe tot terenul de la Săftica"

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 25 octombrie 2018 12:58

Invitat la emisiunea GSP LIVE, moderată de Costin Ștucan, fostul jucător Ștefan Grigorie, 36 de ani, a desemnat primul "11" ideal al jucătorilor alături de care a evoluat de-a lungul carierei. 

Vezi mai jos video cu alegerile lui Grigorie

Echipa ideală aleasă de Grigorie: D. Coman - Săpunaru, Iencsi, Maftei, Raț - Alexa - Fl. Petre, Măldărășanu, C. Munteanu (Buga) - Dănciulescu, Niculescu (Mihalcea)

Grigorie a avut și o declarație amuzantă: "La închidere îl pun pe Dan Alexa. Am fost singurul care era să-l lovească rău. Jucam un «5 contra 2» și m-am dus deasupra și l-am lovit foarte tare. M-a alergat pe tot terenul la Săftica. Era nervos că nimeni nu-l lovise până atunci", a spus Grigorie, la GSP LIVE.

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Avertismentul unui jucător cu peste 250 de meciuri în Liga 1: "Tinerii fotbaliști din ziua de azi nu mai fac asta

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează