GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  OŢELUL

Hai cu şpriţul la Galaţi! » Tamaş s-a aburit din nou şi a făcut show în două cluburi de la malul Dunării

Imagine de arhivă: Tamaș se simte foarte destins în ipostazele nocturne din cluburile României +2   FOTO
Imagine de arhivă: Tamaș se simte foarte destins în ipostazele nocturne din cluburile României

Articol de - Publicat marti, 11 iunie 2013 00:00 / Actualizat marti, 11 iunie 2013 01:19

Martori oculari povestesc faptul că, în week-end, fundaşul ”naţionalei” s-a împrietenit din nou cu alcoolul de-a lungul unei alte nopţi de pomină, la numai 10 zile după celebra escapadă produsă înaintea ”amicalului” cu Trinidad.

Tamaş continuă escapadele spectaculoase în localurile României! După celebrul episod bahic petrecut pe 31 mai, încheiat amuzant într-o scară de bloc pe strada Iancu de Hunedoara din Capitală, internaţionalul de la WBA se întoarce în forţă. De această dată, scena aleasă a fost la Galaţi!

"A renunţat la tricou!"
Surse de la malul Dunării povestesc faptul că, în week-end, Tamaş a făcut show în clubul "Union Jack", situat pe faleza Dunării. "A tras bine la măsea şi la un moment dat şi-a dat jos şi tricoul, fluturîndu-l prin aer. Era cu amicul lui cel mai bun, poreclit «Albină»", au punctat martori oculari la noua aventură organizată de Tamaş în timpul său liber.

Ulterior, fundaşul "naţionalei" s-a mutat în localul "Divino", amplasat la ieşirea din oraş. "A continuat spectacolul, era foarte «aburit» spre dimineaţă", au subliniat aceleaşi surse, care au explicat că Galaţiul e o destinaţie preferată de ani buni de Tamaş pentru petrecerile nocturne: "Venea deseori cu Izvoranu şi cu Torje la un club mai dichisit din satul Cudalbi, aflat la vreo 50 de kilometri de Galaţi".

"Am achitat deja daunele produse la blocul de pe Iancu de Hunedoara. E vorba despre 3.000 de lei. Audierile în acel dosar continuă" (Bogdan Cimbru, avocat Tamaş)

"Nu voi renunţa la serviciile lui Tamaş la echipa naţională, fiindcă el pune mult suflet cînd vine la lot. Ar trebui să-şi rezolve însă problemele cu alcoolul, iar experienţa trăită înainte de partida cu Trinidad l-ar putea ajuta s-o încheie definitiv cu băutura" ( Victor Piţurcă, selecţioner România, 1 iunie)

30 de zile de interdicţie de a părăsi ţara a primit Tamaş după beţia şi distrugerile produse la începutul lunii

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (40)
nicco
nicco  •  11 Iunie 2013, 23:23
Postat de nicco pe 11 Iunie 2013, 18:13

Nu va mai legati de om: a facut-o lata pe Dâmboviţa, apoi aici, la Dunare, e clar ca se indreapta spre Marea Neagra, iar acolo o sa i se infunde de prea mult lichid!

Acu'vad ca de fapt omu'tine o sticla de bere in mana, nici macar n-a ajuns la sprit! Intre timp noi, cei care ne legam de baiat, am uscat cateva pahare!

nicco
nicco  •  11 Iunie 2013, 18:13

Nu va mai legati de om: a facut-o lata pe Dâmboviţa, apoi aici, la Dunare, e clar ca se indreapta spre Marea Neagra, iar acolo o sa i se infunde de prea mult lichid!

simohayha
simohayha  •  11 Iunie 2013, 17:35

" Jack", "Divino",un club mai dichisit din satul Cudalbi, aflat la vreo 50 de kilometri de Galaţi". Iata cateva localuri care trebuie sa ii alimenteze serios cardul lui Razvan Luţac, autorul articolului si responsabil cu publicitatea mascata.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează