GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPANIA

Iker Casillas a reacționat dur în legătură cu despărțirea de Sara Carbonero: „Ne cauzează daune ireparabile”

Iker Casillas a reacționar dur în legătură cu despărțirea de Sara Carbonero +28   FOTO
Iker Casillas a reacționar dur în legătură cu despărțirea de Sara Carbonero

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 mai 2021 22:05 / Actualizat vineri, 07 mai 2021 23:36

Iker Casillas a emis un comunicat prin care critică atitudinea mass-media față de separarea de Sara Carbonero, anunțată în luna martie. 

„Hărțuirea media de care avem parte eu și familia mea ne cauzează daune ireparabile. Aș vrea să accentuez faptul că despărțirea a fost amiabilă și că am cerut respect pentru copiii noștri și pentru noi. Din păcate, acest lucru nu se întâmplă, suntem hărțuiți constant. Voi lua măsuri legale împotriva celor care răspândesc informații false. 

Mai multe reviste și site-uri au publicat informații despre starea mea de sănătate, sugerând că am din nou probleme cu inima, când de fapt am avut doar niște alergii mai puternice. În concluzie cer din nou să fim tratați cu respect”, a scris fostul goalkeeper.

+24 FOTO

Iker Casillas, 39 de ani, și Sara Carbonero, 37 de ani, și-au separat drumurile după o frumoasă poveste de iubire de 11 ani.

Fostul mare portar spaniol și jurnalista au doi băieți, Martín şi Lucas, și au trecut prin probleme grave de sănătate. Iker, un infarct miocardic în mai 2019, Sara urmează și acum un tratament pentru o tumoră ovariană, recidivată după cancerul de-acum doi ani.

Comentariul lăsat de Iker Casillas la o postare a Sarei Carbonero a stârnit valuri în Spania

Playtech: BOMBĂ! Cu cine a fost surprinsă Anamaria Prodan după vestea divorțului. Ce au făcut împreună


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează