GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INFARCT

Ilie Bărbulescu, speriat când a auzit de infarctul suferit de Balint: „În primele 30 de secunde m-a luat tremuratul. El a câștigat meciul cu viața!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 septembrie 2019 18:25

Ilie Bărbulescu a avut o reacție emoționantă după ce a aflat că fostul său coleg Gabi Balint, 56 de ani, a suferit un infarct. Acesta se află într-o stare stabilă în acest moment.

„Eram acasă şi am văzut o ştire la televizor cu Balint. În primele 30 de secunde m-a luat deja tremuratul pentru că nu se spunea că deja și-a revenit. După ce am auzit că a făcut infarct, gândul mi-a fugit imediat şi la Lucică Bălan. Dar al nostru Găboajă (n.r. porecla lui Balint) a mai marcat o dată şi a mai câştigat un meci important. De această dată, a câştigat meciul cu viaţa!

Îi mulţumesc lui Dumnezeu că l-a ţinut în viaţă, deși noi în ultimii ani doar ne salutam când ne vedeam. El era cu ale lui, iar eu cu ale mele. Drumurile astea cu caravana aia a lui îl obosesc. După părerea mea, el trebuie să se stea doar pe la emisiunile sportive şi cam atât.

Dacă totul este ok, o să încerc să dau şi eu de el în câteva zile. Nu vreau să îl stresez sau să îi deranjez pe cei din familia lui. Dar nu mă las şi o să îi dau o palmă după ceafă şi o să îi spun să nu se mai urce pe motociclete. Trebuie să asculte de noi ăştia mai mari din echipă", a declarat Bărbulescu conform ProSport.

Ilie Bărbulescu și Gabi Balint au fost coechipieri în cea mai frumoasă echipă a Stelei din istorie, între anii 1983-1986, perioadă în care au câștigat Cupa Campionilor Europeni în 1986, pe 7 mai, în fața Barcelonei, scor 2-0 după loviturile de la 11 metri.

Lui Gabi Balint i s-a făcut rău vineri seară și a mers la o clinică privată, unde a aflat că a suferit un infarct. Acesta a mers la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare „Prof.Dr. C.C. Iliescu” unde i s-au montat trei stenturi. 

Balint este acum într-o stare stabilă și a vorbit deja cu rudele și apropiații, a anunțat TV Digi Sport.

VEZI ȘI:

UPDATE Gabi Balint a suferit un infarct! I s-au montat 3 stenturi la inimă după o intervenție chirurgicală

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează