DIVERSE  ·  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Ilie Dumitrescu a refuzat transferul care îl putea îmbogăți: „Nu poți sta de vorbă cu o femeie. Cine îți dă înapoi anii ăștia?”

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 martie 2020 13:15

Ilie Dumitrescu, fostul atacant al celor de la Steaua, dar și echipa națională a fost invitat la "Pritenii lui Ovidiu", de pe GSP.RO. 

În prezent analist sportiv, "Mister" e decis să nu mai antreneze niciodată, refuzând oferte tentante chiar și din Arabia Saudită.

Acesta și-a început cariera de antrenor în 2001 la Oțelul, iar ultima dată a antrenat acum 10 ani, pe Steaua.

"Când am venit din Grecia, am investit într-un proiect imobiliar foarte mare. Și-atunci am luat o pauză din antrenorat. Am ieșit din circuit. Pe urmă am mai avut oferte din Cipru și din ţările astea în care eu nu mă duc niciodată", spune Ilie.

"Din Arabia Saudită?", a replicat Ovidiu Ioanițoaia. "Indiferent de câștigul financiar, nu pot să-mi iau o bucată din viaţă. 6-8 luni ca să ce? Ca să merg la mall în fiecare zi? Nu pot să-mi tai o perioadă din viaţă. Nu poţi să bei un pahar de vin, nu poţi să stai cu o femeie de vorbă. Nu poţi să faci nimic. Cine-mi dă mie înapoi șase, opt luni sau doi, trei ani? Nu mă interesează!", a răspuns Dumitrescu.

"Aaa, dacă vine o ofertă din Liga 2 sau Liga 3 din Anglia, mă duc cu ochii închiși. Dar am ieșit din circuit, n-am oferte, nici contacte cu impresarii!" 
Ilie DumitrescuGuvernul Orban a decis ce se întâmplă începând cu 16 iulie. Ultimă oră
Libertatea
Comentarii (4)
vasilepeter  •  21 Martie 2020, 09:44

Ai voie sa bei alcool in hoteluri si acolo. Iar daca esti casatorit,familist iti iei nevasta cu tine. Ilie e genu care care ii place sa calareasca toate pitipoancele astea tinere. Acolo nu le poti aborda pe strada dar pot sa vina si la comanda la valoarea lui :P In general acolo nu este curvasagul din Bucuresti.asta ii lipseste stimabilului si respectabilului domn Ilie

Gheorghe Clejanu  •  21 Martie 2020, 08:37

Bine zis .

nicolaedobrin  •  20 Martie 2020, 22:22

Bravo Ilie. Ca sa stai in nia alora tre sa fii nesatul de bani ca Olaroiu sau Lucestii.

Vezi toate comentariile (4 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
22:15 Fotbal, Premier League
Chelsea - Norwich
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Atalanta - Brescia
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1