GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Ilie Dumitrescu a refuzat transferul care îl putea îmbogăți: „Nu poți sta de vorbă cu o femeie. Cine îți dă înapoi anii ăștia?”

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 martie 2020 13:15

Ilie Dumitrescu, fostul atacant al celor de la Steaua, dar și echipa națională a fost invitat la "Pritenii lui Ovidiu", de pe GSP.RO. 

În prezent analist sportiv, "Mister" e decis să nu mai antreneze niciodată, refuzând oferte tentante chiar și din Arabia Saudită.

Acesta și-a început cariera de antrenor în 2001 la Oțelul, iar ultima dată a antrenat acum 10 ani, pe Steaua.

"Când am venit din Grecia, am investit într-un proiect imobiliar foarte mare. Și-atunci am luat o pauză din antrenorat. Am ieșit din circuit. Pe urmă am mai avut oferte din Cipru și din ţările astea în care eu nu mă duc niciodată", spune Ilie.

"Din Arabia Saudită?", a replicat Ovidiu Ioanițoaia. "Indiferent de câștigul financiar, nu pot să-mi iau o bucată din viaţă. 6-8 luni ca să ce? Ca să merg la mall în fiecare zi? Nu pot să-mi tai o perioadă din viaţă. Nu poţi să bei un pahar de vin, nu poţi să stai cu o femeie de vorbă. Nu poţi să faci nimic. Cine-mi dă mie înapoi șase, opt luni sau doi, trei ani? Nu mă interesează!", a răspuns Dumitrescu.

"Aaa, dacă vine o ofertă din Liga 2 sau Liga 3 din Anglia, mă duc cu ochii închiși. Dar am ieșit din circuit, n-am oferte, nici contacte cu impresarii!" 
Ilie Dumitrescu

Urmărește aici toate edițiile emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”!

Playtech: Doliu în lumea fotbalului. A murit electrocutat în baie, din cauza telefonului mobil


Comentarii (5)
859779594095355
Nick Rasu  •  29 August 2020, 18:40

Ilie tot *** prost ai ramas....ai voie sa bei (foarte usor cu pasaportul Romanesc la tine)...si te-ai intrebat vreodata daca vrea vreo femeie sa vorbeasca cu tine...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasilepeter
vasilepeter  •  21 Martie 2020, 09:44

Ai voie sa bei alcool in hoteluri si acolo. Iar daca esti casatorit,familist iti iei nevasta cu tine. Ilie e genu care care ii place sa calareasca toate pitipoancele astea tinere. Acolo nu le poti aborda pe strada dar pot sa vina si la comanda la valoarea lui :P In general acolo nu este curvasagul din Bucuresti.asta ii lipseste stimabilului si respectabilului domn Ilie

177015329491574
Gheorghe Clejanu  •  21 Martie 2020, 08:37

Bine zis .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează