GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PROPRIETATE

Ilie Năstase acuză că baza Voinţa i-a fost furată de Ciprian Marica: „Nu-mi vine să cred! M-a păcălit, merg la poliție!” » Marica, replică evazivă: „Dar ce, ești procuror?”

Ilie Năstase și Ciprian Marica, la nunta fostului jucător de tenis
Ilie Năstase și Ciprian Marica, la nunta fostului jucător de tenis

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 noiembrie 2021 14:11 / Actualizat vineri, 12 noiembrie 2021 14:46

Ciprian Marica (36 de ani) este acuzat de Ilie Năstase (75), chiar finul său, că ar fi solicitat excluderea acestuia din Fundația „Ilie Năstase”, cea care administrează Baza Voința. Marica ar fi avut succes în demersul său, iar fostul jucător de tenis s-a declarat trădat: „Mi-a luat baza, nu-mi vine să cred”.

Baza sportivă Voința din București, „născută” în 1956, a fost preluată de Ilie Năstase în 2012, după mai multe procese între fostul mare jucător de tenis, Clubul Voința și MTS.

 Astăzi, Ilie Năstase susține că Ciprian Marica, tocmai nașul său, l-a păcălit și i-a „luat” baza, locul său în Fundația care o administrează fiind luat de tatăl și unchiul lui Ciprian.

Adidas nu îi va prelungi contractul lui Ilie Năstase, după 49 de ani! Motivul invocat de tenismen: „Aşa i-au făcut şi lui Messi”
contract
Adidas nu îi va prelungi contractul lui Ilie Năstase, după 49 de ani! Motivul invocat de tenismen: „Aşa i-au făcut şi lui Messi”

Ilie Năstase: „Marica mi-a luat baza, m-a scos din Fundație!”

„Nasty”, care avea o relație apropiată cu Ciprian Marica, a rămas împietrit când avocații i-au transmis decizia din instanță:

„Nu-mi vine să cred ce mi-a făcut Ciprian Marica! Mi-a luat baza Voința, m-a scos din Fundație! M-a anunțat acum avocatul! Am și probleme cu inima, am bypass, nu mă simt prea bine… L-a băgat pe taică-său în Fundația mea, imediat ce m-a scos pe mine! Și pe unchiul lui l-a introdus, nu-mi vine să cred. 

Nu am ce să discut cu el, o să discute avocatul. Stau cu soția mea și nu ne vine să credem ce se întâmplă”, a transmis fostul număr 1 mondial din tenis pentru ProSport.

Potrivit sursei citate, relația celor doi s-a deteriorat din cauza banilor. În mai, Ciprian Marica ar fi solicitat la Judecătoria Sectorului 1 din București excluderea lui Ilie Năstase din fundația care-i poartă numele. 

Inițiativa sa a eșuat, dar Marica ar fi făcut o solicitare similară în septembrie, de această dată cu succes. Decizia privind modificarea actului constitutiv a venit în octombrie, iar Ilie Năstase ar fi fost scos din Fundație. În locul său, aduși tatăl și unchiul fostului fotbalist.

Ilie Năstase acuză că baza Voinţa i-a fost furată de Ciprian Marica: „Nu-mi vine să cred! M-a păcălit, merg la poliție!” » Marica, replică evazivă: „Dar ce, ești procuror?”
Decizia în cazul solicitării care ar fi fost făcută de Ciprian Marica // foto: portal.just.ro

Năstase dezvăluie cum a fost posibil totul: „M-a pus să semnezi niște procuri, niște acte și m-a păcălit”. „O să mă duc la poliție, la procuratură, unde va fi nevoie. Eu am vrut să fac lucruri bune și acum am fost izgonit”, a adăugat el. 

Miza din spatele acțiunii lui Ciprian Marica, potrivit ProSport, ar fi reprezentată de valoarea terenurilor administrate de Fundația „Ilie Năstase”, care s-ar învârti în jurul a 50 de milioane de euro pe piața imobiliară.

Ciprian Marica, despre acuzațiile lui Ilie Năstase: „Dacă are o problemă de încredere, o discut eu cu el”

Întrebat despre acuzațiile care i-au fost aduse de finul său, Ciprian Marica s-a declarat uluit.

„Nu îmi vine să cred. Am fost la restaurant cu el și cu soția lui chiar ieri (n.r. – joi) și totul era în regulă. Nu știu ce s-a întâmplat de ieri până azi. Acesta este un articol instrumentat, documentat, nu înțeleg cum s-a ajuns aici.

Dacă l-am scos din Fundație? Dar ce, ești procuror? Asta e o întrebare de procuror! Dacă are o problemă de încredere, o discut eu cu el, nu cu presa. Dacă există o neînțelegere financiară între noi este strict problema noastră.

O să discut și eu cu Ilie să văd de ce a declarat ce a declarat, pentru că îți spun sincer că tot nu îmi vine să cred. De la niște cuvinte se face un mare scandal și chiar nu e cazul între noi”, a spus Marica pentru sursa citată.

Culmea, relația dintre Ciprian Marica și Ilie Năstase a fost atât de strânsă încât fostul fotbalist a contribuit la construirea unei statui pentru Năstase.

VIDEO » Cum a ratat Ciprian Marica un transfer colosal la Manchester City: „Oferta lor era cea mai bună”

Citește și: 

Rădoi îi atacă pe Stoichiță și Marica: „Să vină în fața mea!” / „Îi știu limitele, nu înțelege mult din antrenorat”

„Dacă tot nu ai murit, ce faci? Cu ceva tot trebuie să fii de folos” » Mărturisiri emoționante ale lui Mihai Neșu: „Dacă m-aș mai naște acum, nu m-aș mai face fotbalist”

Urări de campioni pentru Nadia Comăneci, în ziua în care „Zeița de la Montreal” împlinește 60 de ani: „Ai rămas în inimile tuturor românilor. Ești un model pentru noi toți”

Ion Țiriac a răspuns la celebra întrebare: cum a făcut primul milion de euro

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (27)
105662257060988
Eugen Qy  •  14 Noiembrie 2021, 01:18
Postat de godot pe 13 Noiembrie 2021, 12:43

Marica nu pare genul de om fatarnic și fanfaron, lipsit complet de moralitate, care sa-si trădeze prietenii...

In schimb gb ESTE exact asa ! Si fatarnic si fanfaron si mai ales mult mai rau decat fariseii , ca acestia stiau pe de rost intreaga INVATATURA iudaica , pe cand gb, le stie din 3 in 14 si le aplica din 23 in 500 deci nici macar fariseu ci cu mult mai nociv decat acestia !!!

105662257060988
Eugen Qy  •  14 Noiembrie 2021, 01:13

Iliuta palma ASTA nu ai luat-o de la Marica ci de la DUMNEZEU. Asa cum Marica te-a ars pe tine, tot la fel gb a ars Clubul Sportiv al Armatei STEAUA Bucuresti FURANDU-I echipa de FOTBAl si facacnd-o proprietatea lui din calitate de investitor si administrator , transformandu-se peste noapte in Proprietar si Patron , chiar dandu-te afara si pe tine si pe altii din conducerea Clubului format astfel. Cum TU ai pus o vorna grea pentru Becali desi acesta te-a ejectat de la "Clubul LUI" acum primesti o aceeasi palma de la DUMNEZEU ca sa vezi cum e sa ajuti un infractor care a schimbat STATUTUL unui CLUB de Fotbal NUMAI ca sa devina el peste noapte PATRON !!! Puscaria si toate celelalte RELE, le-a primit pentru tot circul pe care-l face cu televizuinele ...,platite din banii nostri pe care le-a cumparat ca sa ii dedice OSANALE ! RECUNOASTE PUBLIC ADEVARUL despre actuala fcfcsb si vei vedea ca la putina vreme dupa aceea se va rezolva si problema ta !

dodo001
dodo001  •  13 Noiembrie 2021, 14:13

Acum, Nastase stie ce a fost, cum a fost combinat, probabil si cei apropiati lui au o vina în aceasta excrocherie. Va derula timpul si va observa linguselile si anumite tangente. Se spune ca inselaciunea e fapta asupra fraierului, asupra unui om care nu gandeste. Un act pentru a nu fi valabil poate fi contestat pentru ca *** in acel moment, sau o perioada de timp. Oricum o persoana peste 65 de ani trebuie sa aibe act de la medicul psihiatru daca vrea sa intocmeasca acte juridice. Oare Nasty a avut in acel moment?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează