GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CORONAVIRUS

Ilie Năstase, mesaj înainte de expirarea stării de urgență: „Să nu ne infectăm ca fraierii. Mai bine cu restricții, decât pe lumea ailaltă”

Ilie Năstase. foto: Reuters +29   FOTO
Ilie Năstase. foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 14 mai 2020 13:42

România iese de pe 15 mai din starea de urgență, care va fi înlocuită cu starea de alertă. Ilie Năstase (74 de ani) a vorbit despre epidemia de coronavirus din țara noastră și le-a oferit câteva sfaturi românilor. 

„Nu știu ce voi face mâine, voi fi mai rezervat. Am văzut că ni se cere să fim rezervați în continuare. E greu pentru toată lumea, mai ales când ești obișnuit cu o viață liberă. 

Mai bine cu restricții, decât pe lumea ailaltă. Să nu exagerăm, ca să nu ne infectăm toți ca fraierii. Măcar să învățăm de la ce s-a întâmplat în celelalte țări”, a declarat cel poreclit „Nasty”, potrivit digisport.ro.

Ilie Năstase: „Mă spăl de zeci de ori pe zi pe mâini”

„Am văzut că tenisul se va relua fără spectatori, fără copii de mingi. Va fi straniu. Și când eram copil primeam mingile de la cei mai mici decât mine. Mi se pare puțin straniu, dar trebuie să ne acomodăm la toate restricțiile. Nu avem încotro! Nu ar trebui să ne grăbim cu reluarea competițiilor. Oamenii sunt dornici să vadă fotbal, tenis, orice sport. Dar viața e mai importantă decât să câștigi un meci de fotbal sau un meci de tenis


Ne-au învățat ceva regulile astea, eu mă spăl într-o zi de zeci de ori pe mâini, chiar de sute de ori. Pandemia va trece, dar asta va rămâne - Ilie Năstase

GALERIE FOTO. Imagini inedite surprinse în București, în timpul pandemiei de COVID-19

+25 FOTO

VIDEO EMOȚIONANT. Nu există obstacol peste care să nu trecem! România va fi și mai puternică

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Trecutul neștiut al lui Virgil Musta, medicul care a vindecat cei mai mulți bolnavi de COVID-19: căpitan în naționala de fotbal care a luat bronzul la un turneu final + 3 povești inedite

Cum era sabotat Mircea Lucescu de rivali în Divizia A: „Ienei era selecționer și dădea indicații adversarelor lui Dinamo! Nu inventez nimic” + ce a pățit în Bănie

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
archibald
archibald  •  14 Mai 2020, 17:37

Dragul de el, "Spaima pitipoancelor" ii este frica de moarte! Mai lasa si la altii hapsanule!

111016807003709
Stefan Babanu  •  14 Mai 2020, 15:02

Pai, stai in casa si spala-te pe maini! Nu o sa ramanem inchisi la nesfarsit! Cui e teama sa stea in casa!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close