GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PLANURI

Ilie Năstase și noua lui soție și-au pus cea mai mare dorință: „Facem o a doua Halep”

Ilie Năstase și Ioana Simion +31   FOTO
Ilie Năstase și Ioana Simion

Articol de GSP - Publicat joi, 10 septembrie 2020 10:51 / Actualizat joi, 10 septembrie 2020 11:25

Ilie Năstase (74 de ani) e pregătit să devină din nou tată. „Nasty” a dezvăluit planurile pe care le are alături de Ioana Simion, cea care recent i-a devenit soție.

Ne gândim să facem o fetiță. Nu de alta, dar și ea (n.a - Ioana) mereu și-a dorit o fetiță care să joace tenis. Facem a doua Halep”, a declarat Năstase, potrivit Pro X. Primul lider mondial din istoria ATP e îndrăgostit până peste cap de Ioana:

„Soția mea? Are clasă, este o doamnă în sensul adevărat al cuvântului. Are un băiat de 24 de ani și e și bunică acum”, a mai spus el. 

+27 FOTO
  • Ilie Năstase este cunoscut drept unul dintre cei mai mari crai ai tenisului mondial. Cu Dominique Grazia s-a căsătorit în 1972 și au avut un mariaj de zece ani, timp în care modelul belgian a născut-o pe Nathalie. În 1984, Năstase a mers la altar cu actrița Alexandra King, iar în timpul căsătoriei au adoptat doi copii, Nicholas și Charlotte. După 14 ani cei doi au divorțat. 
  • În 2004 Năstase s-a recăsătorit cu Amalia Teodosescu de care s-a despărțit în 2010. Amalia și Ilie au împreună două fete, Alessia și Emma Alexandra. Ultima oară, fostul jucător de tenis a fost căsătorit cu Brigitte Sfăt.

Ilie Năstase, cadou de 240.000 euro pentru soția sa, Ioana: „Mai aveam 5, dar asta mi-a plăcut mult”

Recent, Ilie Năstase i-a făcut un cadou incredibil soției sale, Ioana. Aceasta împlinește 45 de ani pe 15 septembrie, iar Ilie Năstase a vrut să se evidențieze cu un cadou fabulos, o mașină de 240.000 de euro, un Bentley Continental, notează viva.ro. 

„De data aceasta, mașina e de la Ilie. Am primit cadou de la soțul meu o mașină pe care mi-o doream foarte mult. Acum două săptămâni, cineva a parcat în fața blocului un Bentley modelul acesta și am zis: «Wow, ce mașină frumoasă». Am fost imediat în reprezentanță și am luat-o pe loc. Mai am cinci mașini, diferite mărci, dar nu se compară cu aceasta. Este de vis”, ar fi spus Ioana Năstase pentru click.ro. 

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Ion Țiriac, abordare neconvențională în scandalul Djokovic! Aduce aminte de cazul Edberg și face acuzații neașteptate: „Dacă nu te uiți, stai acasă, nu fi arbitru!”

Simona Halep, apariție spectaculoasă la botezul nepotului! Cum s-a afișat alături de iubitul său

US OPEN. CTP, după descalificarea lui Novak Djokovic: „E înfiorător câți imbecili există! Pentru toţi imbecilii, am un argument”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (9)
138672209828437
Gelu Oanca  •  10 Septembrie 2020, 15:49

Ce dracu a facut asta in armata, sa poarte aceasta uniforma.

fibra
fibra  •  10 Septembrie 2020, 12:25

El si Charlie Chaplin.

780708698710213
Razvan Claudiu  •  10 Septembrie 2020, 12:15

Depinde de cat de talentat este postasul sau gradinarul...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează