SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

US OPEN. CTP, după descalificarea lui Novak Djokovic: „E înfiorător câți imbecili există! Pentru toţi imbecilii, am un argument”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat descalificarea lui Novak Djokovic (33 de ani, 1 ATP) de la US Open
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat descalificarea lui Novak Djokovic (33 de ani, 1 ATP) de la US Open

Articol de GSP - Publicat luni, 07 septembrie 2020 17:46 / Actualizat luni, 07 septembrie 2020 18:17

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat descalificarea lui Novak Djokovic (33 de ani, 1 ATP) de la US Open.

CTP este de acord cu decizia organizatorilor US Open și îi critică pe cei care văd în descalificarea lui Djokovic un motiv ascuns.

CTP, prima reacție după descalificarea lui Novak Djokovic

Decizia descalificării lui Nole a fost corectă, dreaptă. Altceva este întristător, depresant chiar… E înfiorător câţi imbecili există pe această planetă. Nu au logică, nu au bun simţ, nu au simţul dreptăţii, al corectitudinii, al respectării regulii. Nu e în chestie, cum ar zice Maiorescu, dacă a stat în intenţia lui Djokovic să o lovească pe doamna arbitru. Bineînţeles că nu a fost intenţia lui, sunt convins şi eu de acest lucru, dar nu contează. 

E vorba de norme, de reguli, de lege şi trebuie respectate. Mişcarea pe care a făcut-o e interzisă ca normă şi uman şi profesionist, în tenis. Niciodată nu loveşti o minge la nivelul bustului unei fiinţe umane, spre spatele terenului, unde se pot afla alte persoane, unde nu e adversarul. 

Pentru toţi aceşti imbecili, am un argument de coada vacii, de logică simplă. Ce interes aveau cei de la US Open să îl elimine pe Djokovic, când Nadal şi Federer nu erau oricum, când oricum s-a pierdut mult din notorietate şi din cauza restricţiilor legate de pandemie? Interesul era, dimpotrivă, ca unul dintre cei trei mari să rămână. Eu, unul, mă voi uita cu mult mai puţin interes acum că a ieşit Nole”, a declarat Cristian Tudor Popescu, potrivit Prosport.

VIDEO Novak Djokovic, descalificat de la US Open

Citește mai multe știri despre descalificarea lui Novak Djokovic de la US Open:

Ilie Năstase, revoltat după descalificarea lui Djokovic: „Serena Williams și-a ieșit din pepeni și n-a fost amendată cât trebuia. Să oprească turneul!”

Boris Becker, șocat de excluderea lui Djokovic de la US Open: „Era în forma vieții, acum nu mai are nimic!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (43)
267890
267890  •  09 Septembrie 2020, 07:05

Exista doua categorii de oameni pe lumea asta care au impresia ca le stiu pe toate: ctp-ul si politicienii. Referitor la Nole Astfel de gesturi au loc in fiecare meci, numai ca Nole a avut ghinion. Daca mingea se ducea 20 cm mai incolo, nu s-ar fi sesizat nimeni. OK, trebuie sanctionata neglijenta, dar descalificarea este o masura exagerata. Daca asa o faza ar fi facut Serena, oare era descalificata? Parerea mea e ca Nole era vizat, urmarit; doar-doar va comite ceva. Si nu de catre cei din US Open ci de mafiotii din ATP. Pe de o parte ascensiunea lui nu e binevazuta de grupul Federer-Nadal, si pe de alta parte, si poate asta i-a deranjat cel mai rau, intentia luk Nole de forma acea asociatie paralela (sindicat zic unii).

1731727883655028
Akihico Aly  •  09 Septembrie 2020, 00:59

Vorba lui Nastase, a fost ,,putin politic,,. Cand Serena a facut isterii pe teren, ce a patit, nimic. Daca facea asta un negru, patea ceva?, nu, pentru ca ...BLM. Dar WLM, unde e?

435815863525379
V Codrut Cioca  •  08 Septembrie 2020, 12:45

Daca asta e limbaj de ziarist.....recomand macar cate un distonocalm de tri ori pe zi ! Omul asta a derapat rau ! probabil din cauza atentiei exagerate de care se bucura...

Vezi toate comentariile (43)
Comentează