SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

US OPEN. EXCLUSIV Ilie Năstase, revoltat după descalificarea lui Djokovic: „Serena Williams și-a ieșit din pepeni și n-a fost amendată cât trebuia. Să oprească turneul!”

Ilie Năstase i-a luat apărarea lui Novak Djokovic
Ilie Năstase i-a luat apărarea lui Novak Djokovic

Articol de - Publicat luni, 07 septembrie 2020 12:14 / Actualizat luni, 07 septembrie 2020 13:28

Ilie Năstase (74 de ani), primul număr unu mondial din istoria ATP, a comentat, în exclusivitate pentru GSP.ro, descalificarea lui Novak Djokovic de la US Open. „Nasty” e de părere că decizia luată împotriva sârbului e mult prea drastică. 

Din Turcia, unde se află în vacanță alături de soție, Ilie Năstase și-a exprimat opinia cu privire la controversa de la US Open, fiind convins că gestul sârbului n-a fost intenționat și că acesta n-ar fi trebuit să fie eliminat din turneu.

„Eu știu că el e un băiat foarte liniștit, am fost surprins de toată treaba asta și nu cred că a lovit-o pe doamna arbitru cu intenție. El n-are antecedente, nu e violent. Dacă mai dă de o mie de ori, n-o mai lovește pe doamna. Din câte am înțeles, el era cu spatele când a lovit mingea. 

Noi, cel care-l cunoaștem, știm că a fost un gest făcut din greșeală. N-a vrut să dea în arbitru, probabil că era frustrat, dar de ce ar lovi pe cineva?”, a declarat Ilie Năstase, pentru GSP.ro. 

Ilie Năstase: „Serena Williams și-a ieșit din pepeni și n-a fost amendată cât trebuia”

În opinia lui Năstase, decizia de a-l scoate pe Djokovic din turneu e „puțin politică”, fostul mare jucător făcând o comparație cu momentele în care Serena Williams a avut diverse ieșiri nervoase pe teren și nu a fost penalizată atât de aspru. 

„E puțin politic. S-a mai întâmplat ca Serena Williams să-și iasă din pepeni și n-a fost amendată cât trebuia. La Djokovic, au folosit regulamentul din plin

E păcat ca Djokovic să plece din turneu în felul acesta. E păcat pentru tenis, pentru turneu, ar trebui să se oprească! Sincer, nici nu m-am uitat la US Open. Dacă nu sunt spectatori, nici nu mă mai interesează atât de mult. Ce să urmăresc? Niște antrenamente?!”, a mai spus fostul lider mondial din ATP. 

VIDEO Novak Djokovic, descalificat de la US Open

Citește și alte știri despre Novak Djokovic:

Boris Becker, șocat de excluderea lui Djokovic de la US Open: „Era în forma vieții, acum nu mai are nimic!”

Kyrgios a creat un sondaj, imediat după gestul lui Djokovic la US Open: „Câți ani?

Novak Djokovic, descalificat de la US Open! Alte 8 gesturi nesportive celebre: de la Ilie Năstase și Irina Spîrlea, până la McEnroe și Agassi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
124249099407058
Dac Dacoget  •  08 Septembrie 2020, 22:40

Curatii de organizatori, stralucitoarea ,, copila de mingi sant talcul acestei intamplari... Nu ma bucur ca copila de mingi o sa patimeasca pe masura nenorocirii ce a aruncat o pe sarb.

124249099407058
Dac Dacoget  •  08 Septembrie 2020, 22:19

Of, moderatorule, lumea e atat de pe muchie si viata atat de problematica iar noi ne ocum timpul tare gresit ! Mai bine ne testam, decat sa blocam, scapare oricum nu e ..

124249099407058
Dac Dacoget  •  08 Septembrie 2020, 22:11

***, balta in care se stropeste cineva calcand va fi cimentata iar cel care va arunca pachetul gol de tigari pe langa cos va fi dezintegrat ca in reclama de acum cativa ani... Intre timp pune ti ,, copchii de mingi de 50, 60, 70 de ani si controlul Sportului va fi mult, mult mai accesibil. Dar spre rezolvarea acestor Nemernicii exista solutii !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează