SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN 2020

Kyrgios a creat un sondaj, imediat după gestul lui Djokovic la US Open: „Câți ani?”

Novak Djokovic a fost descalificat de la US Open. Nick Kyrgios (25 de ani, 40 WTA) a reacționat, evident, după decizia oficialilor de la New York.
Novak Djokovic a fost descalificat de la US Open. Nick Kyrgios (25 de ani, 40 WTA) a reacționat, evident, după decizia oficialilor de la New York.

Articol de GSP - Publicat luni, 07 septembrie 2020 06:50 / Actualizat luni, 07 septembrie 2020 09:51

Novak Djokovic a fost descalificat de la US Open. Nick Kyrgios (25 de ani, 40 WTA) a reacționat, evident, după decizia oficialilor de la New York. 

  • CONTEXT: În meciul din optimi disputat contra lui Pablo Carreno Busta, la scorul de 6-5 în favoarea ibericului, Novak Djokovic (33 de ani, 1 ATP) a aruncat nervos o minge spre linia de fund, frustrat că Busta a reușit să-i facă break. Mingea a lovit în gât unul dintre arbitrii de linie, iar oficialii au luat decizia de a-l descalifica. Arbitra lovită de minge a căzut la pământ și nu a mai putut respira timp de câteva secunde. 

Nick Kyrgios, rebelul circuitului ATP, nu are cea mai bună relație cu Novak Djokovic. În ultima perioadă, sârbul i-a oferit multe ocazii de atac, iar Kyrgios nu le-a ratat. L-a criticat după organizarea Adria Tour, competiție în urma căreia mai mulți jucători au fost confirmați cu Covid-19. Greșeala lui Nole nu a fost trecută cu vederea nici de data asta. 

Kyrgios: „Câți ani aș fi fost eu interzis?”

„Imaginați-vă că aș fi comis eu incidentul. «Să lovesc accidental un copil de mingi în gât». Câți ani aș fi fost interzis? 5? 10? 20?”, a scris Kyrgios. Australianul a adăugat și un sondaj, dându-le fanilor opțiunea să aleagă eventuală durată a pedepsei. 

VIDEO. Novak Djokovic, descalificat de la US Open 2020

Citește și alte știri despre excluderea lui Novak Djokovic:

Novak Djokovic, descalificat de la US Open! Alte 8 gesturi nesportive celebre: de la Ilie Năstase și Irina Spîrlea, până la McEnroe și Agassi

De ce Novak Djokovic a fost descalificat, chiar dacă nu a vrut să lovească arbitrul » Ce spune regulamentul + amenda drastică

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
johanisoaia
johanisoaia  •  07 Septembrie 2020, 14:07

Conducerea turneului asta a maslinit-o rau. Nu li se incheaga maioneza deloc anul asta. Mi-as fi dorit sa nu il descalifice pe Djokovic. Tipul avea sanse sa piarda meciul in fata lui Careno-Busta. Jignitor pentru spaniol. Ai zice ca astia l-au scos pe Djokovic pentru ca nu ar mai fi aratat la fel restul meciului.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  07 Septembrie 2020, 12:13

Chiar saltimbancul ăsta trebuia să-și dea cu părerea!

mafa
mafa  •  07 Septembrie 2020, 11:53

Sunt de acord cu un avertisment dar descalificat !!!!....este prea mult.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează