SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN 2020

Boris Becker, șocat de excluderea lui Djokovic de la US Open: „Era în forma vieții, acum nu mai are nimic!”

Novak Djokovic a fost descalificat de la US Open. Boris Becker (52 de ani), fostul antrenor al lui Nole, crede că decizia organizatorilor a fost una corectă.
Novak Djokovic a fost descalificat de la US Open. Boris Becker (52 de ani), fostul antrenor al lui Nole, crede că decizia organizatorilor a fost una corectă.

Articol de GSP - Publicat luni, 07 septembrie 2020 07:50 / Actualizat luni, 07 septembrie 2020 10:28

Novak Djokovic a fost descalificat de la US Open. Boris Becker (52 de ani), fostul antrenor al lui Nole, crede că decizia organizatorilor a fost una corectă. 

  • CONTEXT: În meciul din optimi disputat contra lui Pablo Carreno Busta, la scorul de 6-5 în favoarea ibericului, Novak Djokovic (33 de ani, 1 ATP) a aruncat nervos o minge spre linia de fund, frustrat că Busta a reușit să-i facă break. Mingea a lovit în gât unul dintre arbitrii de linie, iar oficialii au luat decizia de a-l descalifica. Arbitra lovită de minge a căzut la pământ și nu a mai putut respira timp de câteva secunde. 

„Sunt la fel de șocat ca voi toți. Eu și Novak avem o relație specială, ne sunăm familiile, discutăm regulat. E probabil cel mai dificil moment din întreaga lui carieră. A încălcat regulile, decizia e una corectă. Cel mai mare star a părăsit US Open, grea hotărâre, dar trebuia să fie luată. 

Momentul în care a trebuit să părăsească arena a fost cel mai dificil din carieră. Era în forma vieții lui, neînvins întreg anul, pe drumul către trofeul de Grand Slam cu numărul 18. Nu mai are nimic, acum merge acasă. Știa exact că a făcut o mare gafă, dar ăsta e sportul. El e fair-play, un caracter puternic, va reveni. Dar e un moment negru”, a declarat Boris Becker la Eurosport Germania. 

Suntem la jumătatea competiției și deja știm că vom avea un campion de Grand Slam în premieră. Ce turneu nebun!
- Boris Becker, de 6 ori campion de Grand Slam

VIDEO. Novak Djokovic, descalificat de la US Open 2020

Citește și alte știri despre excluderea lui Novak Djokovic:

Novak Djokovic, descalificat de la US Open! Alte 8 gesturi nesportive celebre: de la Ilie Năstase și Irina Spîrlea, până la McEnroe și Agassi

De ce Novak Djokovic a fost descalificat, chiar dacă nu a vrut să lovească arbitrul » Ce spune regulamentul + amenda drastică

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
sooos1ck
sooos1ck  •  07 Septembrie 2020, 18:12
Postat de Nick Rasu pe 07 Septembrie 2020, 13:12

Nu merita eliminat... chiar nu a dat mingea asa cum spuneti... a cazut aia zici ca a lovito un torpil... nici macar nu sa uitat unde a dato...o simpla graseala...

Regulamentul e regulament, sa fie mai atent data viitoare. E mingea de tenis, dar e grea, plus ca a nimerit-o in gat, ce mai pui ca a luat-o prin surprindere...mai multa atentie data viitoare si mai putini nervi!!

sooos1ck
sooos1ck  •  07 Septembrie 2020, 14:43
Postat de adriann_ pe 07 Septembrie 2020, 12:39

N-ai vazut ma nimic, esti un biet "useful ***", nici macar acum n-ai vazut faza. Omul a scapat de mingea pe care o avea in mana cu o miscare USOARA de racheta, fara sa se uite unde o da, a trimis-o pur si simplu in spate spre copiii de mingi. Daca facea Serena fix acelasi gest si arbitra aia incepea sa se tavaleasca, o ejectau pe arbitra in 5 secunde.

Copiii de mingi stau in centru spate?! Am vazut meciul aseara, a contat ca a mai facut chestia asta o data, cand tot asa, a lovit furios o minge in banner! Unde nu e minte, e vai de picioare!

robby73
robby73  •  07 Septembrie 2020, 14:09
Postat de adriann_ pe 07 Septembrie 2020, 12:40

Exact, Serena NU A FOST DESCALIFICATA desi facea un circ absolut penibil.

În 2009 Serena a fost descalificata, fiindcă ar fi amenințat o arbitra(fără să o lovească cu mingea)! Descalificata în AMERICA de AMERICANI!!! În finala cu Osaka a fost pedepsita conform regulamentului. Ți-am mai spus de nenumărate ori, că ești prostalaul site-ului.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează