GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PROIECT

GALERIE FOTO Calea ferată Otopeni - Gara de Nord, la un pas de finalizare! Imagini noi: „S-a montat ultimul puzzle” » Când va fi aceasta funcțională

„Ultimul puzzle” al căii ferate dintre Gara de Nord și Aeroportul Otopeni a fost montat // foto: Facebook @ Gheorghe Popescu +18   FOTO
„Ultimul puzzle” al căii ferate dintre Gara de Nord și Aeroportul Otopeni a fost montat // foto: Facebook @ Gheorghe Popescu

Articol de - Publicat miercuri, 22 iulie 2020 18:44 / Actualizat miercuri, 22 iulie 2020 18:48

Proiectul căii ferate care va lega Aeroportul Otopeni de Gara de Nord este la un pas de finalizare. Gică Popescu a publicat astăzi fotografii noi cu stadiul lucrărilor.

Pe pagina personală de Facebook, Gică Popescu, consilier al primului ministru al României pentru organizarea EURO, spune că din septembrie, calea ferată va fi funcțională!

+14 FOTO

Acesta a vizitat astăzi șantierul, alături de Lucian Bode, Ministrul Transporturilor, și menționează faptul că „ultimul puzzle” al proiectului, tronsonul care traversează Drumul Național 1, a fost montat ieri.

În finalul postării, Popescu amintește de promisiunea Guvernului: „în septembrie vom putea ajunge cu trenul de la Otopeni la Gara de Nord. Ne vom mândri!”

Calea ferată, vitală pentru EURO

Arena Națională va găzdui patru meciuri la Campionatul European de anul viitor, iar calea ferată Otopeni-Gara de Nord are un rol vital. Potrivit informațiilor din caietul de sarcini al UEFA pentru EURO 2020, peste 22.000 de suporteri străini sunt așteptați la fiecare meci. În acest moment, infrastructura nu permite deplasarea în condiții optime a fanilor.

389.000.000 de leieste valoarea totală a contractului pentru calea ferată Otopeni - Gara de Nord

Citește mai multe știri de actualitate:

Presa din Ungaria îl face praf pe Gigi Becali înaintea finalei: „Un simbol al grotescului, un mit dărâmat de un megaloman”

Marcel Vela, anunț important despre noul stadion al lui Dinamo: „Sper să înceapă construcția în 2021”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
maldini_1986
maldini_1986  •  23 Iulie 2020, 00:40

Ultima oara popescu ne spunea ca e gata calea ferata si putem circula din august...

kordell
kordell  •  22 Iulie 2020, 22:00

Iei trenul dela aeroport bine mersi si cand ajungi la mizeria din gara de nord ?

robertino2
robertino2  •  22 Iulie 2020, 21:45
Postat de mdg1 pe 22 Iulie 2020, 21:16

Are o singura linie la capătul de la aeroport? Asa pare din toate pozele.

Da. Data viitoare fac o jumatate de linie. Te apuca rasul ca sunt mandrii de limba asta de cale ferata.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează