GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  US OPEN

„Și-a pus implanturi?!” » Imaginile cu cel mai sexy arbitru de la US Open au provocat dezbateri aprinse

Articol de GSP - Publicat joi, 10 septembrie 2020 15:36 / Actualizat vineri, 11 septembrie 2020 10:46

Marijana Veljovic, unul dintre cei mai apreciați arbitri din tenis, este prezentă la US Open 2020, primul turneu de Grand Slam de după pandemie, iar fanii au observat o schimbare. 

În vârstă de 39 de ani, sârboaica este recunoscută pentru profesionalismul din circuit și felul cum l-a pus la punct odată pe Roger Federer la Australian Open, într-o intervenție care a fost foarte lăudată pe net. În același timp, mai mulți fani o admiră pentru frumusețea pe care o aduce în sportul alb. 

+11 FOTO
  • Marijana Veljovic a arbitrat două dintre finalele de Mare Șlem disputate de Simona Halep: cea de la la Australian Open 2018, pierdută de Halep în fața lui Caroline Wozniacki, dar și triumful istoric cu Serena Williams de la Wimbledon 2019.
  • Acum, sârboaica provoacă dezbateri aprinse pe net: și-a pus implanturi în buze? Presa germană scrie despre avalanșa de comentarii la adresa subiectului, după apariția unui gif și a mai multor poze. 

GALERIE FOTO Singura fiică a lui Ion Țiriac e spectaculoasă! Ce imagini HOT a postat pe Instagram

GALERIE FOTO Alessia, escapadă la mare cu logodnicul înainte de reluarea campionatului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
tataika
tataika  •  11 Septembrie 2020, 06:29

Bravo gsp, adevarat "articol" de sport. Vai mama voastra de "jurnalisti"...

andrei.33
andrei.33  •  11 Septembrie 2020, 03:10

Imi place politica gsp, bagam articol vulgar dar apoi cenzuram comentariile ca duminica la biserica.

2528389220528911
Ionut Costache  •  10 Septembrie 2020, 21:57

Genul asta de articole mai mult indeparteaza iubitorii de sport de presa. Nu pot sa nu observ cum presa sanctioneaza extrem de dur si prompt orice iesire din decor sau orice reactie nervoasa a unui sportiv de performanta, dar nu isi cenzureaza propria decadenta si lipsa de deontologie si respect fata de sport. Sa nu uitam campania de demonizare a lui Tatarusanu ca si-a permis sa raspunda mai agresiv unui jurnalist sau campania mediatica intensa impotriva lui Djokovic in baza unei erori pebtru care sportivul a platit cu o descalificare de la un turneu de mare slem si si-a recunoscu greseala. Cine cenzureaza insa numeroasele erori de redactare si de continut din articole, titluri de cancan menite doar sa adune click-uri, materiale ce vizeaza mai mult de cine iese cu cine sau ce implanturi si-a mai pus vreo dportiva/arbitra si multe alte derapaje ale asa zisei prese sportive din Romania?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează