GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DOSARUL RETROCEDĂRII

Instanța nu a fost impresionată de Cristi Borcea: i-a respins iarăși eliberarea condiționată!

Cristi Borcea
Cristi Borcea

Articol de GSP - Publicat joi, 30 mai 2019 16:25

Cristi Borcea, fostul finanțator al lui Dinamo, a depus o nouă cerere de eliberare condiționată, dar aceasta i-a fost respinsă.

Condamnat în dosarul retrocedărilor plajelor din Mamaia, Cristi Borcea a cerut să fie eliberat, justificând că are nouă copii și pe doi dintre ei nu a apucat încă să îi vadă.

Cererea i-a fost respinsă, iar o alta ar putea fi depusă în luna septembrie a acestui an.

  • Cristi Borcea, 49 de ani, a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare în Dosarul Retrocedărilor. A fost acuzat de procurorii DNA că a prejudiciat statul român şi municipiul Constanţa cu aproximativ 28 de milioane de euro.
  • Borcea fusese eliberat condiționat din Penitenciarul Jilava la începutul lunii iulie 2018, după ce a ispășit puțin peste 4 ani din cei 6 ani și jumătate la care fusese condamnat în Dosarul Transferurilor.

VEZI ȘI:

FCSB // Gigi Becali dă afară unul dintre cei mai buni jucători, ca să îl aducă pe De Nooijer!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
alexbarosanu
alexbarosanu  •  31 Mai 2019, 17:46

alta e defapt stirea! are *** ***! naste!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marius.bxl
marius.bxl  •  31 Mai 2019, 09:03

Statul paralel vrea să-l tina departe de irinuca lui dragnea ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

serg_iordan
serg_iordan  •  30 Mai 2019, 19:04
Postat de lupu68 pe 30 Mai 2019, 17:05

Aha! 9 copii. Anu' si cârlanu'?!? Cum unii pastreaza sampanie pentru Iliescu, asa tineam si eu un trabuc de cea mai buna calitate pentru Borcica. Intentionam sa-l fumez cand l-o pune Dumnezeu cu botul pe labe, dupa cate butoane a apasat individul si cate furaciuni a produs. Il tineam din momentul in care mi-a dansat in spate din loja de la Ghencea, precum Shakira, imbracat in pantalonii aia rosii de femeie usoara. Dar n-am avut suflet sa fumez trabucul, il am si acum in sertar. Nu poti sa te bucuri, totusi, de raul altuia. Poate altadata.

Asta e unii au noroc in viața... cei ca tine...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează