GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PARIURI

INS: „Industria pariurilor, creștere de 1500% de la o lună la alta” vs Bookmakerii: „O prostie demnă să vină CNN și Reuters în România!”

Articol de - Publicat joi, 13 august 2020 18:03 / Actualizat joi, 13 august 2020 18:32

Un raport publicat azi de Institutul Național de Statistică (INS) a inflamat spiritele printre reprezentanții caselor de pariuri din România. 

„Afacerile în activitățile de jocuri de noroc și alte activități recreative au crescut cu 1506,7% în luna iunie, față de luna anterioară, ducând la un avans al serviciilor de piață prestate populației în serie brută de 152,8% în iunie, comparativ cu luna mai”, potrivit unui comunicat remis joi de Institutul National de Statistica, citat de ziare.com

Cifrele prezentate de autoritatea publică au provocat o reacție vehementă din partea lui Doru Gheorghiu, Reprezentant Exprogame, patronatul organizatorilor, producatorilor si exploatatorilor de jocuri de noroc

Casele de pariuri, reacție acidă: „Populația de mistreți din România este mai mare cu 100% decât cea de koala!”

În zelul de a calcula uluitorul procent de 1506,7 % cu care au crescut afacerile cu jocuri de noroc și alte activitați recreative in luna iunie 2020 fata de luna mai, experții INS au omis o mare oportunitate de comunicare aferentă: ESTE CEA MAI MARE CREȘTERE ÎNREGISTRATĂ DE O RAMURĂ COMERCIALĂ LA NIVEL MONDIAL ÎN INTERVAL DE DOAR O LUNĂ!!!! O asemenea știre trebuia, în opinia noastră, comunicată la nivel mondial, prin conferință de presă la care să participe BBC, CNN, Reuters sau alte instituții media care să prolifereze o așa reusită a mediului de afaceri romanesc. Pentru ca bomba sa fie si mai mare, industria jocurilor de noroc le transmite lucratorilor INS ca aceasta creștere a fost înregistrată chiar în doar două săptămâni, începand cu 15 iunie, zi în care, după 88 de zile in care veniturile bineînțeles că au fost zero, ca urmare a restricționarii totale a activității, prin măsurile luate pentru combaterea epidemiei de COVID-19, jocurile de noroc tradiționale au revenit în exploatare. De la zero la ceva, bineînțeles că afacerile din domeniu au explodat! Prin urmare, pentru următoarea comunicare de presă, propunem INS următoarele subiecte: «Populația de mistreți din România este mai mare cu 100% decât cea de koala!, Media temperaturilor în luna iunie a crescut cu 25 de grade față de cea din luna ianuarie!, După apusul soarelui, lumina solară scade, de regulă, până la zero lucși!». Dincolo de cuvenita ironie pentru asemenea gafă, din monitorizarea noastră asupra domeniului, de fapt, cifra de afaceri pentru jocurile de noroc tradiționale este în drastică scădere. În Iulie, în medie, operatorii de profil a inregistrat venituri cu 20% mai mici in comparație cu iulie 2019.
- Doru Gheorghiu

Alte știri de pariuri sportive:

Pariuri Leipzig - Atletico Madrid » Tot ce trebuie să știi înainte să pariezi + pontul tipsterilor GSP

Handbal: Cum sunt cotate CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea la câștigarea Ligii Campionilor

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează