GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  LIGA CAMPIONILOR

Pariuri Leipzig - Atletico Madrid » Tot ce trebuie să știi înainte să pariezi + pontul tipsterilor GSP

Articol de - Publicat joi, 13 august 2020 16:14 / Actualizat joi, 13 august 2020 16:41

După ce au eliminat în turul anterior două echipe engleze, Leipzig și Atletico Madrid se întâlnesc azi, de la ora 22:00, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. 

Germanii au trecut în ”optimi” de Tottenham cu o dublă victorie, 1-0 în deplasare și 3-0 acasă, iar spaniolii au eliminat campioana Europei, Liverpool. În tur, Atletico s-a impus cu 1-0 pe teren propriu, iar în retur a fost nevoie de reprizele de prelungiri pentru a se califica, dar a obținut victoria în cele din urmă, scor 3-2. 

Leipzig a vândut starul echipei

Est-germanii au încheiat campionatul intern pe locul trei, iar după căderea cortinei s-a despărțit de Timo Werner, golgeterul lui Leipzig, care a plecat la Chelsea. Astfel, Julian Nagelsmann va trebui să abordeze întâlnirea de azi fără vedeta echipei. 

Leipzig a încheiat sezonul din Bundesliga cu un parcurs foarte consistent, suferind o singură înfrângere în ultimele 15 etape. 

Atletico Madrid e favorită certă

Elevii lui Diego Simeone au terminat campionatul tot pe locul trei, la fel ca Leipzig, și au încheiat sezonul intern cu o serie de 18 partide fără înfrângere. Atletico poate fi considerată favorită certă în fața unui adversar care a ajuns pentru prima dată într-un stadiu atât de avansat și care nu îl mai are la dispoziție pe principalul său jucător de atac. 

De asemenea, experiența superioară ar trebui să fie un avantaj superior. Atletico e pentru a cincea oară în ultimii șapte ani în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. 

Date statistice pentru Leipzig - Atletico

  1. Dintre cele 8 sfert-finaliste, doar Lyon (11 goluri) a marcat mai puțin decât Atletico (12)
  2. Leipzig e a doua cea mai ofensivă echipă din sferturi, din punct de vedere al șuturilor expediate, după Bayern Munchen
  3. În semifinale, echipa calificată va întâlni PSG
  4. Patru din ultimele opt goluri marcate de Leipzig au fost înscrise din penalty
  5. Patru din ultimele șase goluri primite de Leipzig au venit după minutul 85
  6. Atletico a câștigat ultimele 7 meciuri din Liga Campionilor cu 1-0 sau 2-0

Pont: Atletico se califică, cota 1.62 la Betano

Citește mai multe știri de pariuri:

Cum sunt cotate CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea la câștigarea Ligii Campionilor

Halep - Krejcikova: Simona e favorită contra reprezentantei gazdelor, pe care a bătut-o în singurul meci direct

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează