GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  TENIS

Halep - Krejcikova: Simona e favorită contra reprezentantei gazdelor, pe care a bătut-o în singurul meci direct

Articol de - Publicat miercuri, 12 august 2020 13:59 / Actualizat miercuri, 12 august 2020 13:59

Simona Halep - Barbora Krejcikova, partidă din turul doi al turneului de la Praga, se joacă joi, în jurul prânzului. Sportiva noastră a trecut de slovena Polona Hercog, locul 45 WTA, în primul tur, impunându-se cu scorul de 6-1, 1-6, 7-6(3). 

Urmează întâlnirea cu reprezentanta gazdelor, Barbora Krejcikova, o jucătoare de 24 de ani, aflată pe locul 118 WTA. 

Simona e favorita turneului

Conform caselor de pariuri, Halep e favorită certă a întâlnirii. Cota pentru victoria româncei e 1.25 la Betano, în vreme ce Krejcikova are o cotă de 3.70. Înainte de startul competiției din capitala Cehiei, Simona era cotată cu cele mai mari șanse să se impună în finală. 

CÂȘTIGĂTOAREA TURNEULUICOTA
Simona Halep2.80
Petra Martic6.00
Elise Mertens10.00
Anastasija Sevastova15.00

Halep și Barbora Krejcikova s-au mai întâlnit o singură dată în circuit, în 2016, chiar la București. Sportiva noastră s-a impus atunci în 3 seturi, scor 3-6, 6-1, 6-1. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează