GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CUPA COCA-COLA

INTERVIU » Antrenoarea campioanelor de la Baia Mare, după prima Cupă Coca-Cola câștigată: "A fost un vis"

Foto: Ștefan Constantin
Foto: Ștefan Constantin

Articol de - Publicat duminica, 05 iunie 2016 17:37

Liceul cu Program Sportiv Baia Mare a câștigat marea finală feminină de la Cupa Coca-Cola în fața Liceului "Mircea Scarlat" din Alexandria, scor 4-0.

Diana Pop și Andreea Pop au marcat fiecare câte o dublă și au dus trofeul la Baia Mare. Antrenoarea câștigătoarelor, Dana Dragoș, spune că acesta a fost visul echipei sale înainte de a ajunge la București.

- Cum vă simțiți după primul trofeu Coca-Cola câștigat?
- Ne simțim excelent. A fost un traseu foarte frumos pentru noi. Am învins la Cluj, în regională, fosta campioană de anul trecut. Pentru noi e un vis care a devenit în sfârșit realitate. Le mulțumesc fetelor din suflet. Au dovedit că sunt deosebite. Au jucat așa cum au știut ele cel mai bine.

- Care a fost secretul? Ce le-ați spus fetelor înaintea finalei?
- Nu există niciun secret. Le-am spus să fie determinate și să-și facă jocul. Aveam mare încredere în atacante, în fundașe la fel. Știam că pot juca și au arătat asta în teren. Sunt foarte mândră. Le-am spus să aibă grijă la resursele de energie pentru că afară e foarte cald. Pentru noi a fost excelent.

- Domnișoarele Pop (n.r. Andreea și Diana) v-au făcut campioni.
- Categoric ele împreună cu portarul nostru, cu fundașele chiar și-au făcut treaba din plin. Nu am nimic să le reproșez.

- Cum veți sărbători după acest trofeu?
- Nu ne întrebați. Va fi o distracție continuă. Fetele sunt în ultimul an la liceu și am reușit să câștigăm, exact cum ne-am dorit când am plecat de acasă.

- Veți fi la meciul României cu Elveția. Ce pronostic aveți?
- Sper să câștige România. Mergem să-i susținem. Campioanele merg să susțină campionii. Cred că va fi frumos să fim acolo. Sperăm din suflet să facă un meci pe măsura competiției.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează