GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DIVORȚ

Ioana Simion a depus actele de divorț în fața judecătorului: „Nu pot trăi în violență” » Reacția lui Ilie Năstase: „Sunt în tren”

Ioana Simion și Ilie Năstase vor pune capăt unui mariaj care a durat doi ani +19   FOTO
Ioana Simion și Ilie Năstase vor pune capăt unui mariaj care a durat doi ani

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 martie 2021 12:48 / Actualizat miercuri, 03 martie 2021 13:57

Divorțul oficial dintre Ilie Năstase (74 de ani) și Ioana Simion (44 de ani) e tot mai aproape. Soția lui Nasty a mers la Judecătoria Hârșova pentru a depune actele necesare ruperii mariajului.

Marți, 2 martie, Ioana Simion a mai făcut un pas decisiv spre divorț. Femeia care i-a fost aproape fostului mare jucător de tenis în ultimii ani n-a ma vrut să accepte derapajele soțului și s-a deplasat la Judecătoria Hârșova, localitatea dobrogeană unde cei doi s-au cununat în urmă cu doi ani. 

Conform tabloidului Click, soția primului număr unu mondial din istoria ATP a avut o apariție luxuriantă în fața judecătorului: a purtat o geantă Hermes de aproximativ 15.000 de euro și pantofi Louboutin, în valoare de 1.200 de euro. În plus, și-a făcut apariția la Judecătorie cu un Bentley de 250.000 de euro.

Ioana Simion: „Nu pot trăi în haos, în violență”

„Da, așa este. Am decis să divorțez, iar Ilie mi-a împărtășit și el dorința lui, numai că el nu a vrut la notar, așa cum mi-am dorit, ci la tribunal, din păcate. În cele două luni de când i-am dat ultimatum, nu s-au schimbat prea multe. Eu sunt un om liniștit, nu pot trăi în haos, în violență. Vom vedea ce se va întâmpla pe mai departe”, a declarat Ioana Simion, conform sursei citate. 

Ilie Năstase: „Nu am ce să comentez”

„Nu știu nimic, nu am ce să comentez. Vorbiți cu ea. Eu sunt în tren”, a fost unica reacție oferită de Ilie Năstase după ce a aflat că Ioana a depus actele de divorț, mai scrie sursa citată. 

+15 FOTO

Ioana îl trimisese pe Ilie Năstase să caute ajutor specializat

  • CONTEXT: Mariajul lui Ilie Năstase, 74 de ani cu Ioana Simion s-a rupt cu scandal pe 8 ianuarie 2021. Soția s-a dus la poliție și a reclamat că fostul lider mondial din tenisul masculin a agresat-o fizic. Scenele de violență domestică ar fi avut loc într-o locație din București.
  •  „Am ajuns acasă şi... am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa”, a explicat atunci Ioana Simion, 44 de ani, conform Click.
  • Cu câteva zile în urmă, Ioana îl trimitea pe Ilie Năstase la control specializat.

De ce Ioana Simion nu a depus plângere împotriva lui Ilie Năstase: „Are condamnare, ar fi urât”

 În 2018, Ilie Năstase a fost oprit de către polițiști în trafic, a refuzat să facă etilotestul și a devenit agresiv. După un schimb de replici îndelungat cu polițiștii, în cele din urmă, a fost dus la INML pentru recoltarea de probe biologice. Ilie Năstase a fost condamnat de Curtea de Apel București la 9 luni și 10 zile de închisoare, după incidentul petrecut în trafic în 2018, cu o perioadă de probă de doi ani. O altă faptă penală l-ar fi dus la închisoare pe fostul mare jucător.

Citește și:

E gata?! Divorț între Ilie Năstase și Ioana Simion! Fostul tenisman a luat o decizie drastică: „Ea ar fi vrut să fie civilizat”

Criza continuă în familia lui Ilie Năstase! Declarații ferme ale Ioanei Simion: „Trebuie să caute ajutor specializat”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
853246084756615
Marcel Popa  •  03 Martie 2021, 17:55

Banii nu aduc fericirea,doar o intretin.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează