DIVERSE  ·  ANIVERSARE

ION ȚIRIAC LA 80 DE ANI // Cel mai bogat român dezvăluie de ce nu a investit niciodată în Liga 1 + de ce „naționala m-a costat o avere!”

Ion Țiriac a fost sponsor al Federației Române de Fotbal prin compania Țiriac Auto
Ion Țiriac a fost sponsor al Federației Române de Fotbal prin compania Țiriac Auto

Articol de , - Publicat joi, 09 mai 2019 12:38

Ion Țiriac a explicat de ce a refuzat mereu propunerile de a investi la un club din Liga 1.

„Nu m-a tentat niciodată să investesc în fotbal pentru că e un sport la care nu mă pricep. N-am vrut să fiu nici politiciat tot fiindcă nu mă pricep. Sunt alții care se pricep foarte mult”, a explicat Ion Țiriac pentru GSP.

 

„Naționala m-a costat o avere”

Chiar dacă spune că nu se pricepe la fotbal, Țiriac e un suporter înfocat al naționalei României: „Singura mea tristețe este legată de fotbalul românesc. M-a costat o avere, fiindcă la fiecare meci de Mondiale, Europene sau altele am făcut tot felul de trasee: ia avionul, du-te, vezi meciul, ia avionul, pleacă înapoi la treabă. Cred că am mers la 99% dintre partidele echipei naționale, dar n-am cerut un bilet de la FRF”.

„Sumele de transfer mi se par ridicole”

Fostul mare tenisman a vorbit și despre sutele de milioane de euro aruncate pe transferurile din fotbal în ultimii ani. 

„Mi se par ridicole sumele vehiculate în fotbal în ultimii ani, sute de milioane pe transferuri, fiindcă mă întreb cât timp poți să folosești un jucător la suma aceea? În momentul în care nu mai dă două goluri pe meci nu mai e bun de nimic. Gata, s-au dus banii ăia! Totuși, dacă piața suportă aceste sume, înseamnă că nu sunt furate, vin din acest business”, a zis Ion Țiriac într-un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor. 

VEZI ȘI:

Ochi pentru campioni » Țiriac, manager pentru nume uriașe din circuitul ATP! Marea lovitură: Boris Becker

Țiriac la 80 de ani. Zece pagini în Gazeta de azi. La chioșcuri sau pe platforma digitală - aiciCum și-a atras Emi Pian dușmănia clanurilor din București. Pe Florin Salam l-a supus total și a nesocotit o lege nescrisă a clanurilor interlope
Libertatea
Comentarii (4)
cornelconasu  •  09 Mai 2019, 19:51

Toată lumea crede că Țiriac a făcut avere pentru că e un geniu în afaceri ! Fals ! În toate domeniile de afaceri , Țiriac are ...genii care se ocupă de detalii !!! Țiriac are chiar un nivel de cultură limitat dar cum spuneam are conexiuni și oameni racolați și plătiți bine, care sunt foarte pricepuți !

alexxxander  •  09 Mai 2019, 19:23
Postat de badeadorian pe 09 Mai 2019, 16:37

mARELE vanator de mistreti in tarc dixit : „Singura mea tristețe este legată de fotbalul românesc. M-a costat o avere, fiindcă la fiecare meci de Mondiale, Europene sau altele am făcut tot felul de trasee: ia avionul, du-te, vezi meciul, ia avionul, pleacă înapoi la treabă. Cred că am mers la 99% dintre partidele echipei naționale, dar n-am cerut un bilet de la FRF”. Daca a spus asta este un CABOTIN . El vorbeste de '' O AVERE '' in cazul respectiv ??? Incredibil ......

...jenant...

mariuss72  •  09 Mai 2019, 16:44

De chitros, stim cu totii. Ne-ati terminat cu osanalele pentru *** asta arogant, nu intereseaza pe nimeni.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
Program TV complet

Liga 1