GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  COVID-19

EXCLUSIV Ion Țiriac, insensibil despre pandemie: „Ăștia mureau în orice caz. Nu e sfârșitul pământului”

Ion Țiriac. foto: Guliver/Getty Images +37   FOTO
Ion Țiriac. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 septembrie 2020 07:05 / Actualizat miercuri, 02 septembrie 2020 09:12

Ion Țiriac (81 de ani) a acordat un interviu în exclusivitate pentru GSP.ro, în care a vorbit și despre pandemia de coronavirus și efectele financiare negative ale acesteia.

„Criza nu mai e la orizont, criza este în ziua de azi. Lumea se va schimba și cineva trebuie să se gândească cât de fragili suntem noi. E un microb care nu este mai rău decât ăla de acum 5 ani, doar că se propagă mai repede. 

Despre ce vorbim noi aici? Au murit 800.000 de oameni. Ăștia mor în orice caz! Vorbim despre o populație de 7 miliarde. S-au născut un milion și ceva de atunci. Nu este sfârșitul pământului. Sfârșitul pământului e din punct de vedere al propagării acestui sindrom și din cauza faptului că lumea a înghețat. Viața se va schimba, o să vedeți”, a declarat Țiriac, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

3.681 de româniau murit până acum, din cauza pandemiei de coronavirus. La nivel global, 858.213 oameni au fost răpuși de virus

Pe durata aceluiași interviu, omul de afaceri a vorbit și despre așa-zisul vaccin descoperit de Rusia, pe care România, prin vocea președintelui Klaus Iohannis, a anunțat că nu-l va importa: „Eu cred foarte mult în vaccinul ăla rusesc”, a spus Țiriac.

Citește și:

EXCLUSIV Ion Țiriac susține vaccinul lui Vladimir Putin, refuzat de România: „Suntem serioși sau vorbim prăpăstii?! V-aș întreba ceva”

EXCLUSIV Ion Țiriac aruncă „bomba”: „I-am zis lui Nasser de la PSG să luăm Dinamo!”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (10)
347655969058390
Ion Popescu  •  02 Septembrie 2020, 21:17

Are bani dar nu are rusine. O sa-si faca mauzoleu din multele automobile pe care le are.

robotzel
robotzel  •  02 Septembrie 2020, 17:01
Postat de rocky2 pe 02 Septembrie 2020, 15:32

Comparand nivelul lui de trai cu al tau sau al nostru, este ori el foarte inteligent, ori noi prosti facuti gramada! Care varianta o agreezi?

nici una nici alta. el isi va permite sa gaseaca un loc in spital atunci cand o sa fie suprapline de aia spune ce spune pentru ca lui nu ii pasa. el poate sa isi faca propriul spital acasa in asteptare situatiei in care se va inbolnavi si sa aiba proprii lui medici. tu insa poti? gandeste inainte sa spui ineptii.

robotzel
robotzel  •  02 Septembrie 2020, 17:00
Postat de rocky2 pe 02 Septembrie 2020, 15:29

Ti-e frica de gripa badie? Stai in casa! Octogenarului asta nu-i este! Probabil d-aia unii sunt milonari pe iahturi si in lux, iar altii stau ca vitele inchisi cu botnita pe gura, numarand maruntisul pana la urmatoarea pensie sau ajutor social! Concluzia: Arata ca-ti pasa! Asa ti-a spus televizorul!

nu ii este frica de gripa pentru ca asta nu este gripa dar un rapidist nu are cultura suficienta sa intelegea. tiriac bate campii. diabeticii nu mureau oricum si nu acum. oricum nu este vorba de cati mor si cat de mortala este boala ci faptul ca se umplu spitalele la supraplin daca este lasat totul la voia intamplarii iar oamenii o sa moara din multe alte boli vindecabile pentru ca nu o sa mai aiba unde sa fie internati dar ce sa intelegi tu sau tiriac.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close