GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ANCHETĂ

Judecătorul ridicat de DNA are legătură cu Dosarul Transferurilor, cazul MM Stoica! » UPDATE / A fost reţinut 24 de ore

Articol de GSP - Publicat marti, 29 aprilie 2014 00:00 / Actualizat marti, 29 aprilie 2014 18:43

Judecătorul Stan Mustaţă a fost ridicat în această dimineaţă de DNA, fiind suspectat de luare de mită. Ridicarea lui Mustaţă are legatura cu dosarul lui Dan Voiculescu, dar si cu dosarul Transferurilor din fotbal, mai precis cazul MM Stoica, scrie hotnews.ro
UPDATE 18:35 / Judecătorul Stan Mustaţă a fost reţinut 24 de ore!

Acesta este suspectat de constituire a unui grup infracţional organizat,
folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii care nu sunt destinate publicităţii şi permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, şase infracţiuni de luare de mită şi o infracţiune de trafic de influenţă, a anunţat DNA pe site-ul oficial.

DNA susţine că "există date şi probe din care rezultă indicii rezonabile potrivit cărora, în cursul anului 2013, Mustaţă Stan, Boraciu Ion şi Alexandru Florian au constituit un grup infracţional organizat, gruparea fiind sprijinită de Curea Mariana, în scopul săvîrşirii unor infracţiuni de corupţie judiciară, urmărind obţinerea de beneficii materiale. În acest context, în perioada octombrie 2013 – aprilie 2014, membrii grupului au accesat informaţii cu caracter confidenţial din dosarele penale aflate pe rolul Curţii de Apel Bucureşti, în vederea identificării şi contactării mituitorilor şi cumpărătorilor de influenţă, în scopul pretinderii de la aceştia a unor foloase materiale, în schimbul obţinerii unor hotărâri judecătoreşti favorabile.

Suspectul Mustaţă Stan, acţionînd în cadrul grupului infracţional organizat din care făcea parte şi în calitate de judecător la Curtea de Apel Bucureşti, Secţia a II-a penală, aflat în compunerea completelor de judecată învestite cu soluţionarea unor dosare penale, a pretins, în mai multe rînduri, de la diferite persoane condamnate sau inculpate în respectivele dosare, sume de bani care nu au fost particularizate sub aspectul cuantumului".

********

Stan Mustaţă, judecător la Curtea de Apel Bucureşti, a fost ridicat astăzi de procurorii DNA, care l-au inclus pe acesta printre judecătorii anchetaţi într-un amplu caz de corupţie.

"DNA a început urmărirea penală faţă de judecătorul Stan Mustaţă şi alte cinci persoane, printre care şi un grefier de la Curtea de Apel Bucureşti, acuzaţi de constituirea sau aderarea la grupul infracţional în scopul săvîrşirii unor infracţiuni de corupţie judiciară - luare de mită, trafic de influenţă, cumpărarea/folosirea unor informaţii care nu sunt destinate publicirăţii - pentru beneficii materiale", mai scrie sursa citată.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (50)
pucyfashion
pucyfashion  •  30 Aprilie 2014, 12:57

www.pucyfashion.ro Cel mai nou site de haine si accesorii smartphone !

elder00
elder00  •  30 Aprilie 2014, 12:47
Postat de gerula9mm pe 29 Aprilie 2014, 19:49

deci asta la condamnat pe MM...acum te pomenesti ca...chiar era nevinovat saracu..:D

"Normal" ca era nevinovat....si chiar daca se dovedeste ca a dat spaga judecatorului sa stiti ca era doar o "premiere" gen Becali.

redarrow
redarrow  •  30 Aprilie 2014, 10:56
Postat de behaitoarea.woody pe 29 Aprilie 2014, 18:58

Corect, insa asta are legatura doar indirecta cu faptul ca Memelusha Gay Facebucista a DAT MITA... in mod normal pedeapsa trebuie sporita.

bravo. ca de obicei pe langa subiect. trollu nr 1

Vezi toate comentariile (50)
Comentează