GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EMISIUNE

GALERIE FOTO Larisa Iordache și Diana Bulimar, dezvăluiri din America Express: „Ne-a șocat această experiență!” + „Am avut și căderi nervoase”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2023 12:04 / Actualizat miercuri, 18 ianuarie 2023 12:11

Larisa Iordache și Diana Bulimar participă la cel mai dur reality show din România, „America Express – Drumul Aurului”. Iar la ultima întrecere, cele două foste gimnaste au câștigat atât amuleta de 1.000 de euro, cât și cea de-a doua imunitate.

Emisiunea difuzată pe Antena 1 este lider absolut de audiență la nivel național de cât a început noul sezon. Misiunea în „America Express” trece de-a lungul a peste 7.000 de kilometri, prin Mexic, Guatemala și Columbia! Imunitatea e esențială în concurs, pentru că te califică automat în etapa următoare a show-ului. În schimb, echipele situate pe locurile 8 și 9 intră în cursa pentru ultima șansă și una dintre ele pleacă acasă.

+45 FOTO

„În gimnastică, noi eram antrenate pentru fiecare lucru. Știam că trebuie să stăm un minut și jumătate pe bârnă, știam că trebuie să facem elementele pe care le repetam de mii de ori. Aici e total diferit: ești în mijlocul unei țări necunoscute, unde trebuie să te descurci fără transport, cazare și mâncare asigurate”, spune Larisa Iordache.

Cum a fost experiența în America Express

Am stat și câte două ore în soare la autostop și da, am avut și căderi nervoase. Dar am avut și zile bune în care a mers totul ca uns și am luat mașină după mașină. Cred că adrenalina de-aici nu are nicio legătură cu cea din gimnastică, pentru că acolo eram antrenate să facem, de exemplu, un program de un minut și jumătate cu lucruri exersate, în schimb aici totul e o necunoscută”, mărturisește Diana Bulimar.

„Ghiciți cine s-a întors?” » Fosta gimnastă Diana Bulimar a renunțat la inhibiții: a pozat topless!
MONDEN
„Ghiciți cine s-a întors?” » Fosta gimnastă Diana Bulimar a renunțat la inhibiții: a pozat topless!

„Am crezut c-o să fie mult mai ușor, însă ne-a surprins, pentru că sunt foarte multe misiuni care trebuie rezolvate foarte rapid. Și e destul de greu, pentru că nu știi ce va urma și atunci poți avea momente în care să te pierzi. Cred că am avut așteptări destul de mari de la noi, fără să știm despre ce e vorba, de fapt. Ne-a șocat această experiență. De la autostop la căutarea cazării și lipsa mâncării”, mai spune Larisa.

+45 FOTO

Diana declarând că: „Mie nu-mi vine să cred câte lucruri am putut face într-o zi... M-am luptat cu un taur, am băut tequila și multe alte experiențe – iar asta doar într-o singură zi! În momentul în care am primit instructajul și am aflat că există răpiri nu ne-a venit să credem. Ulterior am și intrat în casele localnicilor, care ne-au povestit aceste lucruri”

Alături de cele două gimnaste, pe pe Drumul Aurului au pornit în cursă Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela.

CITEȘTE ȘI:

Cine e Ștefania, gimnasta de la Survivor 2023 care a captat toate privirile: „Nu știu cum reacționez dacă fac foamea”
SURVIVOR 2023
Cine e Ștefania, gimnasta de la Survivor 2023 care a captat toate privirile: „Nu știu cum reacționez dacă fac foamea”
Tentații sexuale la Survivor? Mărturia lui Alexandru Nedelcu: „Dacă venea o blondă la noi?”
SURVIVOR
Tentații sexuale la Survivor? Mărturia lui Alexandru Nedelcu: „Dacă venea o blondă la noi?”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
Jj23ab
Jj23ab  •  18 Ianuarie 2023, 18:31

Bulimar e fortaaaaa

rav410wrc
rav410wrc  •  18 Ianuarie 2023, 17:40

Mai aveti putin, fetelor, si va vedem in Hustler !? Oare se mai tipareste Hustler pt Romania ?! ;)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează