GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PONTA LA DNA

Liviu Dragnea a zburat spre finala Ligii după ce Ponta a aflat că e urmărit penal!

Liviu Dragnea și Victor Ponta, foto: rfi.ro
Liviu Dragnea și Victor Ponta, foto: rfi.ro

Articol de - Publicat vineri, 05 iunie 2015 18:22

În această dimineaţă, la ora 11:00, premierul Victor Ponta a fost chemat la DNA şi anunţat că este urmărit penal în dosarul "Şova", fiind suspectat de fals în înscrisuri, spălare de bani şi complicitate la evaziune fiscală.

Tot azi, la ora 13:30, Liviu Dragnea, fost vice-prim-ministru în Guvernul Ponta şi partener în PSD (condamnat la un an de închisoare cu suspendare de prima instanţă în dosarul "Referendumul fraudat"), s-a îmbarcat alături de Vasile Dîncu (alt politician PSD) în cursa Air Berlin pentru a vedea finala Champions League din capitala Germaniei: Juventus - Barcelona, mîine, de la ora 21:45.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
ortega
ortega  •  06 Iunie 2015, 07:40

Nu mai vine ăsta ... Mai bine pe plajă decât în beci ...

kuna
kuna  •  06 Iunie 2015, 01:35

Buna seara. Vad ca ati schimbat designul siteului, de ce? Inca o chestie, nu merge sa dai reply decat la ultimile 3 comentarii. Mai am o intrebare doar. Domnul qpax si valah akbar au plecat si ei cu domnul Dragnea la finala sau posteaza in continuare aberatii la adresa lui Basescu? Multumesc.

ftwraku
ftwraku  •  05 Iunie 2015, 22:38

TEXTUL este un pamflet si trebuie tratat ca atare:) Pentru toate celelalte exista master card....capul plecat sabia il taie....Codruta ,nu uita ca si tu,si taticul tau,fost securist aveti niste dosare care oricand poti fi reexaminate....atunci au primit "nup"pe viitor cine stie....Nu uitati ca si generalul Basescu,cand nu a mai fost folositor in colonia numita Romania a fost aruncat la gunoi....asta pt 'nemuritorii de la SRI"....

Vezi toate comentariile (14)
Comentează