GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  

London Bridge // VIDEO Atac terorist la Londra, doi morți! O româncă a filmat când poliția l-a împușcat mortal pe atacator: „Ăştia au mitraliere!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 noiembrie 2019 19:15

Azi, pe Podul Londrei din capitala Marii Britanii a avut loc un incident catalogat de autorități drept „terorist”.

Un bărbat înarmat cu un cuțit a atacat mai multe persoane.  
Atacatorul a fost imobilizat de către trecători și apoi împușcat mortal de polițiști. 

Un reprezentant al Scotland Yard a anunțat într-o conferință de presă că atacatorul a fost împușcat de polițiști pe London Bridge și a murit pe loc, scrie Libertatea. O persoană a decedat mai târziu, la spital.

Potrivit acestora, bărbatul avea în jurul său ceea ce părea a fi o centură cu explozibil. Ulterior anchetatorii au constatat că era un dispozitiv fals. 

„Chiar dacă investigaţia este în curs, poliţia poate confirma că acesta a fost un incident terorist. Din ceea ce ştim, incidentul s-a încheiat”, a declarat Boris Johnson, premierul Marii Britanii.

Momentul în care suspectul este împuşcat mortal de către autorităţi a fost surprins de o româncă, scrie Gândul, iar pe filmare se poate auzi cum femeia spune: „Ăştia au mitraliere!”. 

„Poliția a fost chemată la ora 1.58 pm pentru o înjunghiere care a avut loc în apropierea London Bridge. Un bărbat a fost reținut de poliție. Credem că mai multe persoane au fost rănite”
Un purtător de cuvânt al Metropolitan Police, citat de presa britanică.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
mateodamiano7
mateodamiano7  •  30 Noiembrie 2019, 23:52

Un mic atentat, facut probabil de unul injectat cu halucinogene si spalat pre creier, apoi rapid executat de catre politie, ca sa nu mai poata povesti nimic dupa ce se trezeste...poate spunea cine sunt aia de au regizat totul si l-au ademenit in asa ceva...Se intampla exact inainte de votarea Brexit...Convenabil ptr papusari, mno?

piet
piet  •  30 Noiembrie 2019, 20:43

-Cu ocazia asta scapa de migrantii economici .Vor ramane cei care au o situatie legala si un job calificat ,sau cum vor ei supercalificati .Dar nu va fi nici o problema caci migrantii se vor muta in Canada,Australia,Emiarate !

ge0x
ge0x  •  30 Noiembrie 2019, 20:27

Foarte bine a procedat poliția. Cand omori oameni pe strada ca asa ti se scoala tie parul in cap, nu meriți altceva. Asa ar trebuii sa fie in toata lumea. Crima cu premeditare sa fie pedepsita cu pedeaspa capila. Da nu dupa ani de pușcărie. Pe loc sau in maxim cateva zile.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează