DIVERSE  ·  MOTO GP

Lucia Rivera, iubita lui Marc Marquez, a ajuns la capătul răbdării: „O să apelez la formalități legale”

Lucia Rivera +12 FOTO
Lucia Rivera

Luni, 17 Iunie

Lucia Rivera, 20 de ani, iubita pilotului de Moto GP Marc Marquez (Honda), 26 de ani, a vorbit despre repercusiunile relației cu acesta.

Fiica toreadorului Cayetano Rivera și a actriței Blanca Romero, Lucia este foarte afectată de comentariile pe care le primește pe rețelele de socializare, fiind hărțuită constant de când a devenit publică relația ei cu Marquez.

"M-am săturat de insulte la adresa prietenelor mele, a familiei mele (bunicii, mamei, inclusiv au fost folosite poze cu fratele meu mai mic de 6 ani) pentru că pur și simplu am o relație care de când a început nu m-a schimbat, eu sunt în continuare aceeași.

Începând de astăzi o să încep să apelez la formalități legale. Accept critici, pentru că până la urmă sunt expusă, dar terminați cu bârfe, invenții și să mai spuneți lucruri despre mine care nu sunt adevărate. Nu cred că rețelele de socializare sunt făcute pentru astfel de lucruri, ci să avem mai aproape lucrurile care ne plac.

Nu înțeleg de ce să se piardă atât de mult timp să se creeze conturi false, pentru a face o legătură între mine și nume ridicole. Cu toate acestea, rămân cu cei care mă susțin și care mă criticați cu sens, este clar că nu sunt perfectă pentru că sunt om, dar un lucru este critica, altul este hărțuirea. Să mi le faceți mie, dar nu oamenilor pe care îi iubesc. Trăiți și lăsați-i și pe alții să trăiască!", a scris Lucia Rivera pe Instagram.

Lucia Rivera +12 FOTODoliu în fotbalul românesc. A murit un portar cunoscut la nivelul primei divizii

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:30 Tenis, ATP

Turneul din Hamburg

Digi 2, Telekom 3
14:00 Tenis, WTA

Turneul din Jurmala

Digi 2
14:05 Ciclism

Turul Franței

Eurosport
16:40 Scrimă

CM: Budapesta

Eurosport 2
17:00 Tenis, WTA

Turneul din Palermo

Digi 3
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct din redacție

Urmărește aici

acum!
×