DIVERSE  ·  MOTO GP

Lucia Rivera, iubita lui Marc Marquez, a ajuns la capătul răbdării: „O să apelez la formalități legale”

Lucia Rivera +12 FOTO
Lucia Rivera

Luni, 17 Iunie

Lucia Rivera, 20 de ani, iubita pilotului de Moto GP Marc Marquez (Honda), 26 de ani, a vorbit despre repercusiunile relației cu acesta.

Fiica toreadorului Cayetano Rivera și a actriței Blanca Romero, Lucia este foarte afectată de comentariile pe care le primește pe rețelele de socializare, fiind hărțuită constant de când a devenit publică relația ei cu Marquez.

"M-am săturat de insulte la adresa prietenelor mele, a familiei mele (bunicii, mamei, inclusiv au fost folosite poze cu fratele meu mai mic de 6 ani) pentru că pur și simplu am o relație care de când a început nu m-a schimbat, eu sunt în continuare aceeași.

Începând de astăzi o să încep să apelez la formalități legale. Accept critici, pentru că până la urmă sunt expusă, dar terminați cu bârfe, invenții și să mai spuneți lucruri despre mine care nu sunt adevărate. Nu cred că rețelele de socializare sunt făcute pentru astfel de lucruri, ci să avem mai aproape lucrurile care ne plac.

Nu înțeleg de ce să se piardă atât de mult timp să se creeze conturi false, pentru a face o legătură între mine și nume ridicole. Cu toate acestea, rămân cu cei care mă susțin și care mă criticați cu sens, este clar că nu sunt perfectă pentru că sunt om, dar un lucru este critica, altul este hărțuirea. Să mi le faceți mie, dar nu oamenilor pe care îi iubesc. Trăiți și lăsați-i și pe alții să trăiască!", a scris Lucia Rivera pe Instagram.

Lucia Rivera +12 FOTOStefania a fost ucisă de sora ei mai mare cu o cruzime de neimaginat. Înjunghiată de aproape 200 de ori, cu urechile tăiate și ochii scoși. E strigător la cer de la ce a pornit totul

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, ATP

Turneul din Viena

Digi 2
16:00 Tenis, ATP

Turneul din Basel

Digi 2
19:00 Baschet M

CSM CSU Oradea - CSU Sibiu

Digi 3
19:55 Fotbal, Liga Campionilor

Ajax Amsterdam - Chelsea

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:55 Fotbal, Liga Campionilor

Lepizig - Zenit

Digi 2, Look Sport, Telekom 2
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Slavia Praga - Barcelona

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Inter - Dortmund

Digi 2, Look Sport, Telekom 2
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Genk - Liverpool

Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Salzburg - Napoli

Digi 4, Look Sport 3, Telekom 4
Program TV complet

Liga 1