GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EURO 2020

Lucrările la calea ferată către aeroport continuă, deși Ion Țiriac a blocat proiectul pentru EURO 2020 în instanță

Articol de GSP - Publicat joi, 17 octombrie 2019 15:40

După decizia Curții de Apel de a bloca lucrările la calea ferată de la Gara de Nord la Aeroportul Otopen, CFR Infrastructură a anunțat că acestea vor continua.  

Ion Țiriac (80 de ani), președintele Federației Române de Tenis, și alți parteneri de afaceri au dat în judecată Guvernul României, Ministerul Transporturilor și CFR, acuzând că noua cale ferată va dăuna investițiilor, iar lucrările au fost blocate (DETALII AICI). Țiriac se temea că trebuie să dărâme patinoarul pe care îl deține. 

Totuși, CFR anunță că lucrările nu vor afecta terenurile celor implicați. 

„La ora actuală, constructorul nu lucrează pe partea unde sunt terenurile proprietarilor contestatari, deci amplasamentele pe care contestatarii le-au supus atenţiei instanţei nu sunt afectate”, a explicat CFR SA, pentru HotNews.ro. 

Linia de cale ferată dintre Aeroportul Otopeni și Gara de Nord este menită să ajute la preluarea fluxului de fani care vor ajunge în București la vară, când Capitala organizează patru meciuri de la EURO 2020. Lucrările ar trebui să fie finalizate până în mai 2020.

VEZI ȘI: 

Ion Țiriac a blocat lucrările la linia de tren Gara de Nord - Otopeni! Decizia luată de Curtea de Apel în legătură cu proiectul pentru EURO 2020

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
kordell
kordell  •  17 Octombrie 2019, 19:18

Unde sunt comentacii care spuneau ca Tiriac a construit patinoarul pentru ca stia de linia ferata si ar fi urmarit despagubirile ?

1177177172317584
Christian Ciuca  •  17 Octombrie 2019, 16:47

" deși ce... "

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close