GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PARIU

VIDEO Însărcinată în 9 luni, a uimit o lume întreagă și i-a „furat” banii soțului după ce a alergat 1,6 kilometri într-un timp uluitor!

Makenna Myler // foto: captură YouTube @ Michael Myler
Makenna Myler // foto: captură YouTube @ Michael Myler

Articol de GSP - Publicat joi, 22 octombrie 2020 15:01 / Actualizat joi, 22 octombrie 2020 15:23

Makenna Myler, americancă în vârstă de 28 de ani, a uimit o lume întreagă după ce a alergat o milă (1,6 kilometri) în mai puțin de 6 minute, fiind însărcinată în 9 luni!

Makenna a pus un pariu în glumă cu soțul său, Mike, care a considerat că nu ar putea alerga o milă în mai puțin de 8 minute. Makenna nu doar că s-a încadrat în cele 8 minute, dar a parcurs distanța în doar 5 minute și 25 de secunde, câștigând astfel cei 100 de dolari puși la bătaie de soțul ei.

Performanța Makennei este utât mai impresionantă cu cât recordul mondial feminin pentru o milă este de 4 minute și 12 secunde, cu doar un minut și 13 secunde mai puțin decât timpul scos de ea. Recordul mondial a fost stabilit de către Sifan Hassan, în 2019.

„Sarcina este un lucru minunat”

„Sarcina este un lucru minunat, nu o accidentare sau o boală. Ești încă capabilă, lucru pe care foarte multe femei îl demonstrează”, a declarat Makenna, care visează să reprezinte SUA la Jocurile Olimpice în viitor, pentru Good Morning America. 

Înainte de a porni în această încercare, Makenna s-a asigurat că acest lucru nu i-ar afecta sarcina. Aceasta a fost supravegheată de un medic pe tot parcursul sarcinii, pentru a se asigura că antrenamentele pe care le face de câteva ori pe săptămână nu afectează sănătatea bebelușului.

Le spun pacienților mei că pot continua să facă orice făceau înainte de sarcină, atât timp cât sunt confortabile și nu suferă dureri. Cu siguranță există persoane care pot continua să facă fără probleme astfel de lucruri și când sunt însărcinate 
- Dr. Danielle Jones, pentru Good Morning America

Citește și:

Vedeta lui Real Madrid se căsătorește cu femeia pentru care a părăsit-o pe mama primului său copil

După ce s-a spus că se îmbracă de la second hand, Patricia Țig le dă o lecție de modestie criticilor: „Am depășit asta de ceva timp”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează