GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  REAL MADRID

GALERIE FOTO Vedeta lui Real Madrid se căsătorește cu femeia pentru care a părăsit-o pe mama primului său copil

Articol de GSP - Publicat joi, 22 octombrie 2020 12:42 / Actualizat joi, 22 octombrie 2020 13:23

Sofija Milosevic, 30 de ani, cunoscut model sârb, se pregătește să-și pună pirostriile. Alesul inimii este internaționalul Luka Jovic, de la Real Madrid, cu 8 ani mai tânăr decât ea. 

Sofija l-a cucerit pe jucătorul lui Real Madrid în 2019, reușind să-l despartă în cele din urmă de prietena sa, Andjela, cu care are un copil, pentru ca apoi să-i facă și ea unul.

Aleksej Jovic s-a născut pe 8 septembrie 2020. Din relația anterioară, atacantul mai are un fiu, David, născut pe 25 februarie 2019.

+18 FOTO

Cea mai „obraznică” avocată din Cluj face furori printre fotbaliști! E superpasionată de sport, iar imaginile sunt spectaculoase

GALERIE FOTO Alessia, escapadă la mare cu logodnicul înainte de reluarea campionatului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close