GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CAMPANIE

Maratonul pentru Kassandra Rotariu a durat 37 de ore, 11 minute şi 4 secunde » S-au strîns 120.000 de euro din donaţii!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 03 decembrie 2014 13:40

37 de ore de direct, 73 de invitaţi şi donatii estimate la 120.000 de euro, toate pentru cauza Kassandrei Rotariu. " Maraton pentru Kassandra" a fost un demers iniţiat de echipa Observator pe 29 noiembrie, în cadrul campaniei "Vreau să ajut".

Începînd de sîmbătă dimineaţă de la ora 6:00, Daniel Osmanovici a intrat în direct unde a şi rămas timp de 37 de ore, cu dorinţa de a o ajuta pe Kassandra la cea de-a 37-a operaţie, pe care urmează să o facă la Paris. "Am reuşit să stau 37 de ore si 11 minute în direct, secundele nu mai contează. Şi da, a fost mai greu decît m-am aşteptat, pentru că a sta treaz poate nu e greu, dar să stai treaz şi să vorbeşti coerent e greu. Au fost cîteva secunde dificile, dar am avut oameni care m-au susţinut cu toate forţele lor", spune prezentatorul Antenei 1.

Kassandra a primit sănătate prin dorinţa românilor de a dona. "E un copil curajos şi matur. Va merge acum în Franţa pentru intervenţia cu numărul 37. Sper ca următoarea acţiune să sensibilizeze la fel de multă lume, asta îmi doresc. Cum voi face asta? Încă nu stiu, dar idei există mereu", adaugă Daniel.

Kassandra este un copil care a fost abandonat de mamă, torturat de bunică şi care acum se luptă pentru viaţă în noua familie a fostului fotbalist Iosif Rotariu. Pîă la 4 ani, Kassandra a fost arsă cu acid, bătută, înfometată şi aruncată de la etaj. Abandonată de mamă şi chinuită de propria bunică, fetiţa este acum fiica adoptivă a fostului internaţional Iosif Rotariu. Dragostea părinţilor este cel mai bun medicament pentru fetiţa care suferă de osteomielită. La 10 ani a trecut deja prin 36 de operaţii, iar acum, în urma campaniei va merge la Paris pentri operaţia cu numărul 37.

Ajutor şi pentru alţi doi copii
Cu ocazia acestui maraton, alţi doi copii vor primi ajutor. Radu are 17 ani şi este printre cei mai buni juniori din echipa de fotbal CSMS Iaşi. Cu o carieră promiţătoare în faţă şi un vis măreţ de îndeplinit, acela de a juca la Real Madrid, el a fost nevoit să spună stop pentru a juca “meciul vieţii lui“ – împotriva cancerului faringian.

La 4 ani, nici Luca nu-şi poate trăi copilăria liniştit pentru că, încă de acum doi ani, boala a început să-i macine sufletul şi trupul firav. Imediat după ce a împlinit doi ani, Luca nu a mai mers, a început să verse şi îşi punea mereu mâinile în dreptul capului, să arate că-l chinuie groaznic durerile de cap. La îndrumarea doctorului, copilul a făcut primul control RMN, iar testul a arătat că Luca are o tumoare de trunchi cerebral de 5 cm.

60 de invitaţi au fost în studioul Antenei 1 pentru a o ajuta pe Kassandra Rotariu

CITEŞTE ŞI: Halep, Keşeru, Ienei şi Duckadam i-au transmis mesaje emoţionante Kassandrei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
kingme
kingme  •  03 Decembrie 2014, 15:12

Frumos gest.Fetitei si familiei Rotariu,"maratonistului" multa sanatate le doresc.

octavianus
octavianus  •  03 Decembrie 2014, 14:04

RESPECT !!! si lui Roti, sotiei, sa va dea Dumnezeu tot binele din lume pt ce faceti voi....Roti un mare campion pe teren dar mai ales in viata...RESPECT !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează