Articol de GSP - Publicat joi, 27 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 03 decembrie 2014 13:38

Fetiţa înfiată de fostul internaţional Iosif Rotariu, abandonată de mamă şi torturată de bunică, urmează să sufere cea de-a 37-a operaţie, de această dată în Franţa

Sîmbătă, Antena 1 va organiza un adevărat maraton TV în încercarea de a strînge banii necesari pentru noua operaţie a micuţei Kassandra, în vîrstă de 9 ani, fetiţa înfiată de soţii Rotariu în urmă cu 5 ani. Proiectul presupune ca prezentatorul Daniel Osmanovici să transmită live nonstop, atît timp cît va rezista fizic, dintr-un studio special amenajat, începînd cu ora 6:00!

Vor fi intervenţii de 5-10 minute, din oră în oră cu diverşi invitaţi pe Antena 1 şi Antena 3, dar pe site-ul maraton.observator.tv, transmisia va fi integrală, fără nici o pauză. "Voi încerca să rezist cît mai mult în direct, sper la mai mult de 24 de ore. Am pregătit cu colegii mei 43 de subiecte pe care le vom dezbate începînd de sîmbătă dimineaţă. Avem deja invitaţii pregătiţi şi toate subiectele gata. Vreau să obţinem cît mai mulţi bani din donaţii pentru Kassandra, un copil fără o copilărie adevărată. Un suflet nevinovat care are dreptul, ca fiecare dintre noi, la o viaţă normală", spune Daniel Osmanovici.


În acest proiect s-au implicat mai mulţi sportivi, printre care Simona Halep, a treia jucătoare de tenis a lumii, dar şi golgeterul Stelei şi al Ligii 1, Claudiu Keşeru. "Ştiu că poţi! Eşti puternică şi cu siguranţă vei învinge. Nu peste mult timp vei fi alături de tatăl tău pe terenul de tenis cu racheta în mînuţă" este mesajul lui Halep. Şi Claudiu i-a trimis micuţei un mesaj: "Bună, Kassandra! În primul rînd vreau să te felicit pentru curajul de care dai dovadă în aceste momente mai puţin plăcute. Vreau să te rog să ai încredere în continuare, pentru că orice om bun, cu suflet curat, va primi ceea ce i se cuvine. Pe viitor totul va fi bine pentru tine".


Nu a lipsit nici fostul antrenor al Stelei, Emeric Ienei: "Kassandra, aş dori ca peste puţin timp să te văd sănătoasă, iar părinţii tăi adoptivi să fie fericiţi că au reuşit prin sacrificii să-ţi asigure o copilărie liniştită". Iar preşedintele de imagine al roş-albaştrilor, Helmuth Duckadam, a adăugat: "E greu să o descriu pe Kassandra. Mi-a rămas în minte acel zîmbet pe care-l are tot timpul. Ea e fericită tot timpul, super OK mereu. Mă bucur că se face această campanie, pentru că acest copil trebuie ajutat. Familia Rotariu şi-a asumat această foarte, foarte grea misiune".

q Cum poţi s-o ajuţi pe Kassandra
Cei care vor să o ajute pe micuţa de 9 ani o pot face fie donînd 2 euro printr-un SMS la 8848, fie apelînd numerele 0900900303 (3 euro/apel), 0900900305 (5 euro/apel), 0900900301 (10 euro/apel) sau donînd orice sumă în contul Fundaţiei Mereu Aproape (în lei RO05BRDE450SV07295334500, în euro RO31BRDE450SV23761534500, ambele deschise la BRDGSGSMCC, cod SWIFT BRDEROBU).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion