GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  METROSPORT

FOTO Cea mai sexy fană a celor de la Napoli, mesaj după eşecul favoriţilor cu Atalanta: „Să întoarcem pagina!”

Marika Fruscio / Sursă foto: Instagram +22   FOTO
Marika Fruscio / Sursă foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat marti, 07 decembrie 2021 13:20 / Actualizat marti, 07 decembrie 2021 14:55

Prezentatoare la TeleLombardia și faimos fan al lui Napoli, Marika Fruscio a fost cuprinsă de nostalgie. 

„Sunt ceva ani de când a apărut primul meu calendar. O adevărată poveste, cu fotografii semnate de marele maestru Bruno Oliveiro. Acum le privesc cu plăcere, admirație și recunoștință”, a scris Marika pe Instagram.

Marika Fruscio
Marika Fruscio
Marika Fruscio
Marika Fruscio
+18 FOTO

Marika Fruscio, mesaj imediat după Napoli - Atalanta 2-3

Dincolo de aparițiile sale din lumea modei, Marika Fruscio le-a transmis un mesaj jucătorilor de la Napoli, imediat după „thriller-ul” pierdut de napolitani cu Atalanta, scor 2-3. 

GALERIE FOTO Cea mai cunoscută animatoare din Banat a cucerit definitiv un fotbalist român! Imagini răvășitoare cu bruneta
SPORT&BEAUTY
GALERIE FOTO Cea mai cunoscută animatoare din Banat a cucerit definitiv un fotbalist român! Imagini răvășitoare cu bruneta

„În ciuda înfrângerii, trebuie să îi acordăm credit lui Napoli, a jucat peste posibilitățile sale actuale. Echipa a dat dovadă de caracter și a reacționat cu brio. Am avut în față un adversar grozav, cu calitate, și am făcut față unei echipe puternice, care a avut toți jucătorii disponbili. Să întoarcem pagina și să ne vedem cu bine la următoarea partidă!”, a scris Marika Fruscio, pe contul său de Instagram. 

Voluptoasa brunetă își reînnoiește în fiecare stagiune promisiunea de a face un striptease în public dacă titlul va ajunge la vară în orașul de lângă Vezuviu.

Napoli nu s-a putut baza la meciul cu Atalanta pe Insigne, Koulibaly Manolas, Ruiz, Osihmen și Zanoli, toți scoși din circuit din cauza problemelor medicale.

Vezi și alte știri din categoria metrosport: 

După 2 ani de luptă, a divorțat de starul NFL și a dat o mega petrecere în bikini! Ce mesaj haios a scris pe tort

FOTO S-a iubit cu Adrian Cristea și a fost căsătorită cu un alt mare fotbalist, iar acum arată cu totul diferit!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează