GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

FOTO S-a iubit cu Adrian Cristea și a fost căsătorită cu un alt mare fotbalist, iar acum arată cu totul diferit!

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 aprilie 2022 09:43

Silvia Pop a avut o viață ca în filme! A fost căsătorită cu fostul fotbalist Ioan Timofte și a avut o relație cu Adrian Cristea, însă acum e stabilită în New York și are propriile ei afaceri.

Silvia a devenit faimoasă în 2003 după ce s-a căsătorit cu fostul jucător de la Porto și Boavista. A lăsat viața din America și s-a întors în Timișoara pentru a fi alături de Timofte, însă căsnicia lor nu a durat prea mult.

 „Timofte e un om foarte bun, dar la fel ca majoritatea bărbaților din România crede că într-o căsnicie doar femeia trebuie să facă sacrificii sau compromisuri.”, a explicat Silvia (răsfoiește galeria foto de mai jos) despărțirea, conform libertatea.ro.

silvia pop 12 +31 FOTO

Silvia Pop: „Am făcut cea mai bună alegere atunci când am decis să vin în America„

Silvia a luat decizia de a se stabili definitiv în Statele Unite. Ce spune ea despre „visul american?”

„Pot spune că sunt un om realizat pe toate planurile. Am făcut cea mai bună alegere atunci când am decis să vin în America. Pentru mine s-a dovedit a fi țară tuturor posibilităților. Peste puțin timp îmi voi lua și cetățenia americană. Am aplicat de ceva timp iar acum aștept răspunsul”, a declarat aceasta, conform Prosport.

  • Ulterior ea a mai avut o relație cu Adrian Cristea, însă nici aceasta nu a rezistat, așa că s-a întors la viața din SUA. Aici a întâlnit un potent om de afaceri cu care s-a căsătorit.
  • A renunțat la cariera de fotomodel și s-a implicat în multe afaceri, în special imobiliare și distribuție de haine second-hand.
  • În timpul liber pozează în continuare sexy, iar imaginile ei atrag mii de like-uri pe rețelele de socializare.

FOTO Momentul adevărului! Marco Borriello a spus tot: de ce nu a mers relația cu superba Mădălina Ghenea

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (23)
Florin100
Florin100  •  05 Februarie 2024, 15:06

Din pacate, foarte multi invidiosi si naivi(pr.sti) pe acest site. Eu o felicit, ii doresc mult succes si ii transmit daca citeste comentariul, sa nu uite ca la baza este romanca, si trebuie sa fie mandra toata viata de natiunea ei. Fata de altii care o invidiaza, eu nu o fac si asta pentru ca imobiliarele din pacate, nu sunt pe numele ei, sunt pe numele sotului bogat care, cel mai probabil, sunt dobandite inainte de casatorie. Din acesta perspectiva, o indemn sa aiba mare grija de corpul si viitorul ei, ca cei bogati gandesc doar pe interesele lor scurte si de moment, si aproape niciodata pe termen lung.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

PayPaizan85
PayPaizan85  •  04 Februarie 2024, 15:06

Impresionant articol. Sunteti top ,no comment!

Cocos7
Cocos7  •  04 Februarie 2024, 00:45

GSP a fost de zeci de ani o fițuica de cancan. Slava Domnului că bulgarul v-a tăiat macaroana si acum sunteți de găsit numai pe net. Nu faceți nimic pentru sport. Nu merita sa existați nici măcar online.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează