GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DECIZIE

Mario Iorgulescu, condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare cu executare! Decizia nu e definitivă

Înainte de accident, Iorgulescu jr. prefera destinațiile de lux / FOTO Facebook
Înainte de accident, Iorgulescu jr. prefera destinațiile de lux / FOTO Facebook

Articol de - Publicat vineri, 10 februarie 2023 12:56 / Actualizat vineri, 10 februarie 2023 13:42

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, președintele LPF, a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare cu executare. Decizia nu e una definitivă. Acesta fusese trimis în judecată în septembrie 2019, după ce a cauzat un accident mortal, fiind drogat și beat la volan. Mario Iorgulescu se află în prezent în Italia. 

Totodată, familia Iorgulescu va trebui să achite despăgubiri în valoare de 100.000 de euro, respectiv 50.000 de lei, pentru două dintre părțile civile implicate. În total, părinții și soția victimei solicitaseră daune morale în valoare de 250.000 de euro.

Mario Iorgulescu a fost anchetat pentru omor, după ce a cauzat în 2019 un accident soldat cu decesul unui tânăr. La acel moment, Mario era drogat și beat la volanul unui Aston Martin. Anchetatorii au stabilit că Iorgulescu jr. consumase cocaină în ziua accidentului. 

Dosar nr. 20691/3/2020. Pe scurt, condamnare la 15 ani și 8 luni închisoare cu executare, câte 100.000 euro și 50.000 lei pentru doua dintre părțile civile. Soluția nu este definitivă.

- Decizia instanței

27 de poze șocante, făcute FIX când trebuia! Mulți au spus că sunt fake, dar sunt reale 100%
INEDIT
27 de poze șocante, făcute FIX când trebuia! Mulți au spus că sunt fake, dar sunt reale 100%

Datele cheie din dosarul lui Mario Iorgulescu, fugit în Italia + Mai are o condamnare cu executare

  • La două săptămâni de la accidentul din 2019 în care a provocat decesul unui bărbat, Mario Iorgulescu a fost transferat de familie în Italia, de unde nu s-a mai întors.
  • Expertiza tehnică a relevat faptul că în momentul impactului Mario Iorgulescu conducea cu o viteză aproximativă de 240 km/h.
  • Mario Iorgulescu a consumat cocaină în ziua accidentului, conform expertizei medicale. În momentul impactului cu autoturismul marca Audi condus de decedat, Iorgulescu jr. avea o concentrație de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare.
  • Sub influența alcoolului și a halucinogenelor, Mario Iorgulescu a pierdut controlul automobilului Aston Martin pe care îl conducea. Bărbatul decedat avea doi copii, un băiat de 4 luni și o fată de 6 ani.
  • Pe numele lui Mario Iorgulescu există un mandat de arestare și pentru alt caz. În 2021, fiul președintelui LPF a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate, loviri și alte violențe.

Cum încercau să-l scoată avocații: „Starea neuro-psihiatrică a lui Mario a devenit cronic ireversibilă”

Acum două zile, casa de avocatură din Italia care-l reprezintă pe inculpat a transmis un comunicat în care fiul șefului LPF e prezentat drept victimă: „justiția română încalcă drepturile unui bolnav cu dizabilități”, „judecătoarea din România a comis o serie de abuzuri”, „presa românească şi procurorul sunt împotriva lui Mario Iorgulescu şi a tatălui său”. 

De asemenea, în comunicat se afirmă că „starea de sănătate neuro-psihiatrică a lui Mario a continuat să se agraveze până când a devenit cronic ireversibilă”

Comunicatul casei de avocatură abundă în date eronate, precum faptul că tatăl lui Mario, Gino Iorgulescu, ar fi jucat la Inter Milano, ar fi „campion internațional de fotbal" și „președintele Ligii Române de Fotbal de 15 ani”.

Între timp, Mario Iorgulescu vrea să-și refacă viața amoroasă: „Îmi doresc foarte mult un copil”

Mario Iorgulescu a fost trimis în judecată în septembrie 2019 după ce a cauzat un accident mortal, fiind drogat și beat la volan. De atunci, el ar fi internat la o clinică din Italia. La finalul lui noiembrie, Mario a oferit un interviu pentru Antena Stars. 

Spune că și-a făcut cont de Instagram și a reluat legătura cu Bianca Marina, femeie alături de care a avut o relație și în urmă cu 8 ani. Între timp, Bianca a fost căsătorită cu Steliano Filip. Cei doi am împreună o fetiță. 

„Mi-am făcut un cont de Instagram, nu mai suportam singurătatea. Eram foarte singur şi trist. Nu mai suportam să stau aşa, în situaţia respectivă, în clinică. Mi-am făcut un cont de instagram, am dat de Bianca pe acel cont, i-am scris şi am reluat legătura. Acum 8 ani, când a fost cu mine, a plecat de la mine de la Snagov să se întâlnească cu Steliano Filip şi m-a întrebat dacă mă supăr dacă pleacă să se vadă cu el. 

Eu am întrebat-o dacă chem şoferul sau îşi cheamă un taxi. Pentru mine, Bianca era doar o altă fată din anturajul meu şi nu observam semnele pe care le dădea ea, că ea chiar este îndrăgostită de mine. Sunt dispus să am grijă şi de ea şi de copilul pe care îl are cu Steliano. Îmi doresc foarte mult să fac un copil cu Bianca! Am ajuns la o vârstă în care m-am săturat să petrec, să mă distrez şi să îmi bat joc, să umblu din floare în floare, pentru că asta am făcut toată viaţa şi nu mai este cazul! Foarte greu”, a spus Mario Iorgulescu potrivit sursei citate.

foto: Instagram @biancaa.marina
foto: Instagram @biancaa.marina
foto: Instagram @biancaa.marina
foto: Instagram @biancaa.marina
+19 FOTO

Nu vreau să mă întorc în România. Mi-aș dori să fiu condamnat cu suspendare și să îmi fac pedeapsa în Italia. Sper să se judece corect, să nu fiu judecat după statut, după nume sau după ce am făcut în trecut. Îmi asum acea greșeală. Dacă vor să mă condamne, o să fac și închisoare. Totuși, nu cred că merit 20 de ani de închisoare pentru acea greșeală.

- Mario Iorgulescu în toamna lui 2022, pentru Fanatik

Citește și: 

EXCLUSIV / VIDEO Un fost patron din Liga 1, care și-a făcut o avere din imobiliare, susține că la noi nu s-ar prăbuși atât de multe clădiri ca în Turcia: „Noi, românii, suntem mai catolici decât papa”

CSA Steaua București a publicat bugetul pe 2022: CS Dinamo, CS Rapid și CSM București doar împreună au mai mulți bani! » Suma enormă cheltuită de echipa de fotbal, chiar dacă nu are drept de promovare în Liga 1!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (86)
mafa
mafa  •  14 Februarie 2023, 12:18
Postat de tristan pe 14 Februarie 2023, 12:04

neuronul tau a avut o revelatie?

Pe când al tău a disparut de mult...in neant....tristule.

mafa
mafa  •  14 Februarie 2023, 12:17
Postat de tristan pe 14 Februarie 2023, 12:04

neuronul tau a avut o revelatie?

Pe când al tău a disparut de mult...in neant.

tristan
tristan  •  14 Februarie 2023, 12:04
Postat de mafa pe 10 Februarie 2023, 22:26

Se simte cine-i mai incult dintre noi

neuronul tau a avut o revelatie?

Vezi toate comentariile (86)
Comentează