GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MECI CARITABIL

Brazilianul Mario Jardel vine la București! Când se joacă supermeciul la care participă și Marius Niculae

Marius Niculae și Jardel au fost colegi la Sporting Lisabona
Marius Niculae și Jardel au fost colegi la Sporting Lisabona

Articol de GSP - Publicat marti, 04 iunie 2019 13:38

Marius Niculae (38 de ani), fost atacant la Dinamo, Sporting Lisabona și naționala României, va participa pe 22 iunie la un meci caribabil de excepție, unde invitat e și brazilianul Jardel (45 de ani), fotbalist de excepție de la sfârșitul anilor '90.

Partida caritabilă, supranumită „Meciul Speranței”, se va juca sâmbătă, 22 iunie, de la ora 19:00, pe stadionul Dinamo.

Mario Jardel, acum în vârstă de 45 de ani, a jucat de-a lungul carierei la echipe importante din Europa și din Brazilia, precum FC Porto, Galatasaray, Sporting Lisabona sau Bolton Wanderes. În Brazilia a evoluat la numeroase echipe, cele mai semnificateive experiențe fiind cele de la Vasco da Gama și Gremio.

La Galatasaray, Jardel a fost coleg cu Gheorghe Hagi. Ambii au fost titulari în victoria memorabilă din Supercupa Europei din anul 2000, când turcii au învins-o pe Real Madrid, 2-1. Jardel a înscris atunci ambele goluri ale Galatei.

Jardel și Marius Niculae au fost colegi la Sporting Lisabona, iar relația dintre cei doi a rămas una solidă și după ce drumurile lor s-au separat.

Vezi și: FOTO Gestul superb al lui Raul Rusescu pentru Jose Antonio Reyes » Fanii celor de la Sevilla au fost impresionați: „Asta spune multe despre el”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează