TRAGEDIE  ·  JOSE ANTONIO REYES A MURIT

FOTO Gestul superb al lui Raul Rusescu pentru Jose Antonio Reyes » Fanii celor de la Sevilla au fost impresionați: „Asta spune multe despre el”

FOTO: Twitter @Sevilla +3 FOTO
FOTO: Twitter @Sevilla

Duminica, 02 Iunie 2019, 22:20

Jose Antonio Reyes, fostul jucător de la Sevilla, Arsenal, Real și Atletico Madrid, a murit la 35 de ani. Personalități importante, printre care și Raul Rusescu, și-au luat astăzi rămas bun.

Fotbaliști uriași alături de care Reyes a scris istorie, printre care Sergio Ramos, Ivan Rakitic, Jesus Navas sau Diego Capel, au fost astăzi pe Ramón Sánchez Pizjuán, acolo unde trupul lui Reyes a fost depus. În lacrimi, și foștii conducători sau fanii pe care i-a cucerit de-a lungul timpului au trecut să își ia rămas bun.

Raul Rusescu, coleg cu Reyes la Sevilla în 2014, nu a putut ajunge dar a trimis o coroană specială. Imaginea postată pe contul oficial de Twitter al celor de la Sevilla i-a impresionat pe internauți. „Ești mare, Raul” sau „Spune multe despre un tip ca Rusescu. După atâția ani nu l-a uitat”, s-au numărat printre replicile fanilor andaluzi.

raul rusescu +3 FOTO

Vezi și: 

VIDEO+FOTO Detalii despre șocantul accident în care a murit Jose Antonio Reyes » Mașina s-a transformat într-o minge de foc la 200 km/h!Clipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (3)

George Burcasimi  •  03 Iunie 2019, 09:53

Iar vad ,cum unii *** latra ! Ce éducatie v-au dat parintii ? Nimic .Da Rusescue este o personalitate ! À facut multe lucruri la Steaua .Respect Rusescu ,si rusine pentru acel postac ,ratat !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Tudor Popa  •  03 Iunie 2019, 08:56

Jurnalist de doi bani. Personalitati importante, printre care si Rusescu. Cu ce s-a remarcat? Ce il recomanda pe lista personalitatilor? Slugarnicia fata de Ne-a Gigi?

Marcello Kazan  •  03 Iunie 2019, 00:56

Foarte Frumos... Respect Raul Rusescu... Un fotbalist care NU a avut prea mult noroc in ciuda talentului si a profesionalismului... Meritai ceva mai mult...

Vezi toate comentariile (3 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1