GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  TURCIA

Mesajul lui Gigi Mulțescu de ziua Republicii Turcia, el având dublă cetățenie: „Vreau să transmit acest mesaj de suflet”

Gigi Mulțescu
Gigi Mulțescu

Articol de - Publicat vineri, 30 octombrie 2020 10:23 / Actualizat vineri, 30 octombrie 2020 10:23

Turcii sărbătoresc an de an pe 29 octombrie Ziua Republicii, ieri împlinindu-se 97 de ani de la evenimentul din 1923. Gigi Mulțescu, 68 de ani, este și cetățean turc, având dublă cetățenie. 

Mustafa Kemal Atatürk a fondat Republica Turcia, la 29 octombrie 1923, în urma destrămării Imperiului Otoman, acesta devenind primul preşedinte al Turciei moderne.

Cu această ocazie aniversară, Gheorghe Mulţescu a ţinut să le transmită un mesaj turcilor de pretutindeni: "Cu ocazia renaşterii poporului turc ce sărbătoreşte 97 de ani de la înfiinţarea Republicii, pentru onoarea şi mândria că trăim această zi specială, doresc să transmit felicitări de Ziua Republicii turcilor din România, din Turcia, de pretutindeni".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează