GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ACUZAȚII

UPDATE Mircea Sandu, trimis în judecată de DNA pentru luare de mită! Prima reacție: „Trebuie să mă agațe cu ceva, s-a spart pușculița”

Mircea Sandu a fost trimis în judecată pentru luare de mită
Mircea Sandu a fost trimis în judecată pentru luare de mită

Articol de GSP - Publicat marti, 04 iunie 2019 11:36

Mircea Sandu (66 de ani) și Elisabeta, soția sa, au fost trimiși azi în judecată de către DNA, ambii fiind acuzați de procurori de luare de mită. 

Potrivit Digi 24, Mircea Sandu e acuzat de procurorii DNA pentru luare de mită, în timp ce soția acestuia e acuzată de complicitate la luare de mită.

UPDATE  12:50

Mircea Sandu a oferit prima reacție despre acuzațiile care i-au fost aduse: „Nu știu ce comunicat a dat DNA. Știam însă că am un dosar la DNA, pentru că, dacă am câștigat procesul cu Loteria, s-a spart pușculița și trebuie să mă agațe cu ceva. Acum sunt în Franța. Voi lua legătura cu avocații când mă întorc în țară, să vedem despre ce e vorba, a spus fostul președinte de la FRF”, pentru Libertatea

Știrea inițială

Faptele de care Mircea Sandu e acuzat s-au petrecut în perioada în care acesta ocupa funcția de președinte al Federației Române de Fotbal. „Nașul” a ocupat cea mai înaltă funcție din FRF între 1990 și 2014, moment în care locul său a fost luat de Răzvan Burleanu. 

La data de 2 octombrie 2009, inculpatul Sandu Mircea, în calitate de președinte al Federației Române de Fotbal, beneficiind de ajutorul soției sale Sandu Elisabeta, a primit cu titlu de mită, suma de 724.000 lei, de la două persoane fizice, una fiind reprezentanta unei societăți de avocatură.

Banii respectivi au fost primiți de inculpat pentru ca Federația Română de Fotbal să încheie cu societatea de avocatură două contracte de asistență juridică, aspect materializat prin semnarea celor două documente la data de 20 octombrie 2009. În baza acestor contracte, în cursul anului 2011, societatea de avocatură a obținut de la Federația Română de Fotbal suma de 11.705.626 lei”, se arată în rechizitoriul celor de la DNA. 

Conform aceleiași surse, procurorii au dispus sechestru asupra unor bunuri imobile aparținând celor doi inculpați.

În trecut, Mircea Sandu a fost implicat și în dosarul ce viza dezafilierea Universității Craiova, însă a fost achitați în acel caz, la fel cum s-a întâmplat și cu Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii. Atunci, cei doi au fost acuzați de abuz în serviciu, dar au fost salvați de Curtea Constituțională.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (40)
adriann_
adriann_  •  04 Iunie 2019, 14:16
Postat de adriann_ pe 04 Iunie 2019, 12:43

N-or fi nici astia de la PSD niste lumini dar USR, PDL si Ciolos sunt neantul, niste simple marionete din spatele carora ranjeste hidoasa Securitatea lui Ceausescu. A fost zilele trecute la A3 fostul ministru al muncii in guvernul Ciolos, pe care l-au ales astia europarlamentar. Individul a inceput sa le spuna alora in studio, cu subiect si predicat "i-ati insultat pe cei de la Colectiv". Aia facusera si teledon, stransesera vreun milion de euro pentru victime, au sarit ca fripti, ala insista cu "i-ati insultat pe cei de la Colectiv". Dupa VREO 20 DE MINUTE a dat-o ca el se referea la cei cu mitingul de protest de dupa Colectiv. Nu exagerez cu nimic, cautati emisiunea, mi-a povestit si mie cineva si am crezut ca minte/exagereaza, am cautat inregistrarea. Deci pe langa astia Vadim era un model de echilibru si onestitate, fara nici o exagerare...

Sa recitim, sa vedem de ce se zbat asa postacii useristi :))) Vede cineva vreun planset la adresa vreunui corupt intrat la puscarie? :))) Astia vor puterea pe niste sloganuri de doua cuvinte, desi ei sunt niste marionete incapabile de gandire coerenta. Problema e ca dupa ce ar lua puterea ar face fix ce a facut guvernul Ciolos, adica dezastru, masuri in defavoarea cetatenilor si in favoarea bancilor/corporatiilor etc.

771545396317549
Eugen Iustin  •  04 Iunie 2019, 14:12

Tara in care penalii sunt plansi atunci cand ajung la puscarie de catre o parte a populației... *** dauneaza grav, amici. Noroc ca s-au trezit tinerii si au votat corect. Va pup, dinozaurilor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

crimson.veritas
crimson.veritas  •  04 Iunie 2019, 13:38

Eu n-as intra in dialog cu ... #apostolii presedintelui ... le cunosc ... pslamii ... nu exista teren ... de dialog ... sau argumente acolo ... ei doar recita din sfanta #scriptura ... e ok ... din punctul de vedere al ... liberattii de exprimare ...:)) Sunt ca un Sobor de Preoti ... care vine 'sa sfiinteasca' ... si in functie ... de optiunile late politice, ideologice ... sa te acuze de blasfemie, de herezie ... si sa te condamne la ... lagar de concentare ... adica la puscarie ... ceea ce reprezinta pentru ... hastag ... diferenta de opinie ... adica ... infractiune .... ceea ce reprezinta si pentru Hastagul Sef ... 'Indrazneala si Obraznicia' ... de a face ... opozitie politica ... di a avea alte idei despre politica interna, extrenra, administratie, economie, justitie ... decat ... Majestatea SA ...:)) Pe oriunde ii prin pe acesti ... Apostoli Puscariosi ... le dau ... JET ... IGNORE ... STFO and GTFO ... aici ... profita ... ca site-ul nu vine cu acesta functionalitate ...:)) Nu la toti evident ... la cei care ataca la persoana ... Eu vorbesc de o Institutie, de un Functionar Public pe care il platesc ... si care ma reprezinta in mod necorespunzator ... ei vorbesc ... de persoana mea ... care habar nu au cine sunt .... lol! La acest gen ... de apostoli agresivi ... le dau IGNORE ... la ceilati ... nu ma deranjeaza ... diferenta de opinie ... atat timp cat opinia nu se refera la persoana mea! Acest site ... este conceput pentru ... trolling vad ...:))

Vezi toate comentariile (40)
Comentează