GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DECLARAŢII

Momente dificile pentru un fost fotbalist al Stelei! A suferit un atac cerebral și se simte singur: "M-am convins de foștii colegi"

Articol de GSP - Publicat marti, 15 septembrie 2015 14:12

Fostul mare jucător al Stelei, Lucian Bălan, trece prin momente foarte dificile și nu vrea să apeleze nici la foștii colegi de la Steaua, alături de care a cîștigat Liga Campionilor.

„Nu pot să cred că belele se ţin scai de mine. De o lună de zile, nu îmi revin. Acum trei săptămîni am suferit un atac cerbral, iar Gino Iorgulescu a plătit tot la spital printr-un virament bancar de la Bucureşti.

Acum eu sînt în recuperare, dar din păcate am mari probleme cu mama mea. A suferit o operaţie la picior, i s-a introdus o tijă, dar are probleme şi la bazin. Nici măcar se mai poate deplasa. Am refuzat să mai ţin legătura cu foştii mei colegi, deoarece m-am convins de unii dintre ei”, a spus Bălan.

Playtech: BOMBĂ! Ianis Hagi, transferul vieții. Rangers, oferte incredibile primite astăzi: scoțienii sunt siguri


Comentarii (5)
stelistul1
stelistul1  •  15 Septembrie 2015, 15:58
Postat de juliusmad pe 15 Septembrie 2015, 15:10

cum, nici mapn-ul nu l-a ajutat?? :))

Il ajuta Becali

dchldiu
dchldiu  •  15 Septembrie 2015, 15:22

S-a convins "de unii dintre ei", insa nu a tinul legatura cu nici unul din fostii colegi??? Inseamna ca probabil s-a convins despre "toti dintre ei"... sau cel mai probabil nu le-a fost recunoscator celor ce l-au ajutat. Imi pare rau pentru necazurile prin care trece, insa chiar astepta ajutor continuu pentru toata viata???

ottonelu
ottonelu  •  15 Septembrie 2015, 15:16

„Nu pot să cred că belele se ţin scai de mine. De o lună de zile, nu îmi revin. Acum trei săptămîni am suferit un atac cerbral, iar Gino Iorgulescu a plătit tot la spital printr-un virament bancar de la Bucureşti. Citez, *** de ziarist: "Acum eu sînt în recuperare, dar din păcate am mari probleme cu mama mea. A suferit o operaţie la picior, i s-a introdus o tijă, dar are probleme şi la bazin. Nici măcar se mai poate deplasa. Am refuzat să mai ţin legătura cu foştii mei colegi, deoarece m-am convins de unii dintre ei”, a spus Bălan."

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează