GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ALINA DUMITRU ŞI MUTU, CETĂŢENI DE ONOARE LA BUŞTENI

Mutu, tratament preferenţial la Buşteni: 500 de metri oferiţi gratuit + 1.500 de metri concesionaţi

Adrian Mutu şi primarul Emanoil Savin (stînga), în momentul decernării documentelor +1   FOTO
Adrian Mutu şi primarul Emanoil Savin (stînga), în momentul decernării documentelor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 29 iunie 2011 18:29

Alina Dumitru, campioană olimpică şi europeană la judo, şi fotbalistul Adrian Mutu s-au aflat astăzi la Buşteni, acolo unde au primit diploma cuvenită cetăţenilor de onoare ai oraşului.

Pe lîngă trofeele înmînate de primarul Emanoil Savin, vedeta transferată acum cîteva zile de la Fiorentina la Cesena a primit şi actele de concesionare pentru 1.500 de metri pătraţi situaţi în continuarea celor 500 de metri pătraţi cuveniţi cu titlu gratuit cetăţenilor de onoare. "Terenul este pe Valea Cerbului, fără vecini, aşa cum ţi-ai dorit", a afirmat, în discurs, primarul Savin.

Mutu a mulţumit pentru onoruri şi a anunţat că-şi va construi o casă pe terenul primit. "După ce voi încheia cu fotbalul am să petrec mai multă vreme în România. Nu ştiu să schiez, nici nu am voie, de fapt, dar fiul meu ştie şi se va bucura să stăm aici. De asemenea, fetele mele vor putea vedea pentru prima dată zăpada din România chiar la casa noastră din Buşteni", a declarat Mutu, care a mai spus, enigmatic: "Cînd eram pe drum, m-a sunat şi Victor Piţurcă pentru a-mi da nişte sfaturi, nu vă pot spune ce".

Reacţia primarului Savin nu a întîrziat: "Cred că ştiu ce ţi-a spus, pentru că şi el a petrecut destule nopţi frumoase pe aici, pe la noi". Se pare că este vorba de crama primarului în care s-ar afla vinuri de soi şi o afinată celebră în zonă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
idms
idms  •  30 Iunie 2011, 02:29
Postat de mihai_tomaro pe 29 Iunie 2011, 17:23

Al naibii primar...eu am cerere de pamant de 3 ani depusa, cu calificativ bun...si cica nu are pamant de dat....daca vrea vreun avocat sau vreo televiziune publicitate aici e o paine de mancat...

Pina una-alta, poti sa-i scrii lui Dragos Patraru, de la AltPHel (un ziar din Ploiesti), pentru ca el s-a mai ocupat de jongleriile lui Savin cu terenuri. Pentru cine vrea amanunte, poate sa caute pe Google: primarul busteniului emanoil savin scoate maxim din tranzactiile ilegale cu terenuri

idms
idms  •  30 Iunie 2011, 02:08

Chestia asta cu Mutu e doar una dintre multele mizzerii pe care le-a facut Savin prin Busteni. Daca bustenarii ar fi avut macar un pic de demnitate, acest primar ar fi trebuit sa zboare, cu fulgi cu tot, inca din 2008. De fapt, e incorect spus "primar", pentru ca e mai mult un fel de boier al orasului. Prosti sint cei care-l accepta.

idms
idms  •  30 Iunie 2011, 02:00
Postat de craz1est pe 30 Iunie 2011, 01:18

ne-a mai dat si malai plus o punga de orez, iar in ziua votului am primit si cate 50 de lei femeile, la iesirea de la vot si cate o "cinzeaca" barbatii la carciuma de langa gara. :) e saracie mare, anu asta votez si pentru 5 lei de foame . :)

Pentru alegerile din 2012 avem in meniu termopane, apometre si interfoane. Iar pentru cei care stau la casa, probabil tot ceva pe baza de ulei si faina...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează