GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  STEAUA

Neșu, prezent la conferința de presă de dinaintea meciului Steaua '86 - Steaua '06 » Invitați speciali la partida caritabilă

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 mai 2016 15:33

Pe 9 mai, Steaua 86 va juca un amical cu echipa Stelei din 2006, pentru a sărbători 30 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni.

Evenimentul a fost organizat cu scopul de a strânge fonduri pentru ca Mihai Neșu să poată continua tratamentul este necesar, care trebuie să se desfășoare în SUA.

Astăzi s-au pus în vânzare biletele, iar prețurile sunt între 25 și 75 de lei.

Pe 8 mai, cu o zi înainte de meci, Asociația George Ogăraru pentru cultură și sport va organiza o conferință de presă. La eveniment vor participa George Ogăraru, Oleg Protasov, Mihai Neșu și alți oameni de fotbal importanți, care vor veni la meci.

"Recuperarea este foarte scumpă. Este nevoie trei luni de tratament în SUA, care necesită 45.000 de euro. Șase luni costă 90.000 de euro, iar un an este 180.000 de euro. Mihai a reuşit să meargă acolo doar de două ori pentru acest tratament, cinci luni în 2012 şi trei în 2015.

Pentru că drumul este foarte solicitant pentru starea lui medicală, şi din pricina acestuia şansele de progres se înjumătăţesc, doctorii i-au transmis că următoarea deplasare ar trebui să fie de un an sau de minimum şase luni. De aceea am dat startul acestei acţiuni de strângere de fonduri pentru Mihai, care va începe pe 9 mai 2016 şi va continua pe parcursul tuturor anilor de tratament" Andreea Ogăraru, vicepreşedinte al Asociaţiei George Ogăraru pentru Cultură şi Sport, potrivit DigiSport.

Meciul va avea loc la Sala Polivalentă, de la ora 19:00, și va putea fi urmărit pe DigiSport 3.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează