GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  TURNEU

O echipă de juniori din România va juca într-un turneu alături de Barcelona, PSG și Porto: „Îl putem avea în față pe viitorul Messi, dar și ei îl pot întâlni pe următorul Hagi sau Dobrin”

Jucătorii U10 de la Pro Sport București alături de antrenorul Andrei Anghel Constantinescu
Jucătorii U10 de la Pro Sport București alături de antrenorul Andrei Anghel Constantinescu

Articol de GSP - Publicat luni, 04 martie 2019 10:29

Echipa sub 10 ani a celor de la Pro Sport București va participa în premieră la un turneu de elită la Paris, în perioada 11-13 mai.

Printre cele 64 de echipe care vor participa se numără și Barcelona, PSG, Benfica, Marseille, Sporting, Leicester și Porto.

imagine prosport bucuresti

„Toți copiii sunt nerăbdători să joace cu echipele gigant ale fotbalului, desigur că este o adevărată mândrie. Trecând peste faptul că va rămâne o experiență extraordinară să ai în față un potențial viitor Messi sau Mbappe, marea provocare rămâne ca noi să începem să gândim ca potențialul Messi de la Barca U10 sau Mbappe de la PSG U10. Până la urmă și ei îi pot avea în față pe potențialul Dobrin, Balaci sau Hagi de la echipa sub 10 ani a Academiei Pro Sport București.

Consider că participarea la acest turneu este o experiență benefică pentru copii din toate punctele de vedere. Așa vom reuși să ne confruntăm cu fotbalul din viitor. Nu mergem ca simpli vizitatori. Am toată încrederea în capacitățile sportivului român și cred cu tărie că locul fotbalului juvenil românesc trebuie și se poate regăsi undeva în elita europeană”, a spus Andrei Anghel Constantinescu, antrenorul echipei sub 10 ani de la Pro Sport București.

Lotul românilor care vor face deplasarea la Paris: Sârbu Darius, Toma Victor, Buligan Matei, Ivașcu Alexandru, Pleșca Vlad, Albu Luca, Rizea Denis, Lupu Andrei, Voicu Radu, Ghinoiu Filip, Costea Ștefan, Ene David, Inca Bogdan, Nițu Cosmin, Lăutaru Eric, Hagiu Mannarino, Stancu Ioan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close