GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PROCES

O jurnalistă sportivă a primit 55 de milioane de dolari despăgubire după ce a fost filmata goală în hotel!

Articol de GSP - Publicat marti, 08 martie 2016 01:52

Erin Andrews, jurnalistă FOX Sports, în SUA, a primit o sumă fabuloasă drept despăgubire după ce un video cu ea goală în camera de hotel a fost postat pe internet.

În timpul procesului deschis de Andrews s-a aflat că un bărbat care o urmărea de mai multă vreme a fost autorul, iar juriul l-a găsit vinovat atât pe acesta, cît și compania hotelieră. Aceștia vor împărți plata sumei totale ce constituie despăgubirea, adică 55 de milioane de dolari.

Andrews a depus mărturie și a declarat că se simte umilită, rușinată și că a suferit de depresie după ce imaginile au fost făcute publice. Și părinții săi au spus sub jurământ că fiica lor a fost extrem de traumatizată de cele întâmplate și că și-a continuat cu greu munca la redacție.

Michael David Barrett este "stalker"-ul care e autorul video-urilor, filmate prin vizorul ușii, în 2008, în hoteluri din Nashville și Columbus, și postate online.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
761795133956125
Alex Barbu  •  08 Martie 2016, 09:47

Ce este o jurnalista sportiva? o jurnalista care face sport sau o sportiva care face jurnalosm? cred ca era corect jurnalista sport.

romioramirez
romioramirez  •  08 Martie 2016, 08:46

Cadou de 8Martie!!La multi ani si bravo ei!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează