GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CONFLICT

Fotografie șocantă » Fost internațional ucrainean, gata să iasă cu armele în stradă: „Sunt mândru! Îmi apăr țara”

Oleksandr Aliev / Sursă foto: Instagram
Oleksandr Aliev / Sursă foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 februarie 2022 16:52 / Actualizat duminica, 20 februarie 2022 19:25

Fostul internațional ucrainean Oleksandr Aliyev, 37 de ani, ex-Dinamo Kiev, se declară gata să iasă cu armele în stradă dacă Rusia declanșează invazia. 

Sunt mândru. Îmi apăr țara”, a comentat Aliyev lângă o poză în care apare având în mâini o mitralieră și un pistol. 

Fost mijlocaș, Oleksandr Aliyev a prins 28 de meciuri în tricoul naționalei Ucrainei, pentru care a înscris de șase ori. A evoluat de-a lungul carierei, printre altele, la Dinamo Kiev, Dnipro, dar și în Rusia, la Anzhi Makhachkala sau Lokomotiv Moscova.

Un amănunt interesant este că ucraineanul e născut chiar în Rusia, în regiunea Habarovsk.

Invadează rușii Ucraina? 

Rusia a înconjurat granițele Ucrainei cu trupe și armament greu, iar mulți analiști se tem că țara condusă de Vladimir Putin ar putea invada teritoriul țării vecine.

Războiul e iminent”. O știre anunțată de toate marile publicații internaționale: 150.000 de soldați ar fi desfășurați în jurul Ucrainei, așteptând doar un semn pentru a declanșa invazia.

Între timp, doi militari ucraineni au fost uciși în ultimele ore de tirurile lansate de separatiști în estul țării. Separatiștii acuză la rândul lor că doi civili au murit în urma unui atac al Kievului și au început să evacueze parțial populația din Donețk și Luhansk, anunță libertatea.ro.

VIDEO De ce s-a prăbușit fotbalul din Ucraina + ce crede Mircea Lucescu despre conflictul cu Rusia

Citește și alte știri de actualitate: 

Fotografia controversată publicată de Anamaria Prodan » Impresara are cetăţenia americană, dar s-a întâlnit cu un înalt oficial rus! Ce a spus despre acesta

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
gojgaru
gojgaru  •  21 Februarie 2022, 03:03
Postat de Gigel Borcanel pe 20 Februarie 2022, 20:13

Ăsta nu o să fie război de tras cu praștia. Dacă chiar va fi, se va trezi cu o rachetă sau un obuz greu în apartament, direct în pat. Pozele astea de Rambo sunt egal cu zero.

Gigel Borcanel bolsevic de fel :)))

elgabri
elgabri  •  21 Februarie 2022, 00:36

El are un Audi ;))

861553623922104
Gigel Borcanel  •  20 Februarie 2022, 20:13

Ăsta nu o să fie război de tras cu praștia. Dacă chiar va fi, se va trezi cu o rachetă sau un obuz greu în apartament, direct în pat. Pozele astea de Rambo sunt egal cu zero.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează